Mozaik
MRLE OTKRIO PLANOVE LETA3

Snimit ćemo pjesmu s TBF-om
Objavljeno 17. svibnja, 2018.

PopRock.hr emitira se od ponedjeljka do petka u 19.30 sati na Drugome programu Hrvatske televizije. Ovih dana u emisiji je gost bio Damir Martinović Mrle iz Leta 3 koji je najavio nastup na Zagreb Beer Festu. Također je premijerno pušten videospot Leta 3 i TBF-a u suradnji s El Combom za pjesmu "Izgubljeni".

- Snimit ćemo još jednu pjesmu s TBF-om gdje ćemo mi gostovati na njihovoj pjesmi kao što su oni u našoj. Vjerojatno će to biti pjesma "Malo san maka". Volimo festivale poput Beer festa, sljedeće godine sigurno sviramo i 4. AntiValentinovo, takav događaj zapravo slavi pravu ljubav. Protiv smo emocija, volimo pravu ljubav - ispričao je Mrle i dodao kako grupa planira objaviti album obrada svojih hitova u suradnji s El Combom.

U petak, posljednjeg radnog dana, emisija je rezervirana za novo specijalno izdanje emisije posvećeno nagradi Cesarica. Saznat ćemo novih pet prijedloga za hit godine. Podsjetit ćemo vas i na glasovanje o kojem sve detalje možete saznati na službenim stranicama nagrade cesarica.org. T.K.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSJEČKI HIP-HOP/FUNK PROJEKT

Vanja i Nešvil funk objavili spot "Kulenove seke"

2

AZURS TOURS - 20 GODINA S VAMA

Odaberite putovanje iz snova!

3

NAŠIČANIN OBJAVIO “KAKO SI DOSPJELA TAMO”

Mladom Jakovu Mađariću novu je pjesmu napisala autorica pjesme za Eurosong