TvObzor
FRESH ISLAND FESTIVAL

Otok Pag postaje prijestolnica hip hop glazbe
Objavljeno 18. svibnja, 2018.

Na medijskoj konferenciji, održanoj proteklog tjedna , organizatori Fresh Island Festivala najavili su bogat festivalski program. Festivalski program sedmo je izdanje Fresh Island i trajat će simboličnih tjedana dana u svrhu povećanja ostanka gosta na destinaciji Paga. Festivalski program već počinje s “Welcome Partyijem” u klubu Cocomo 7. srpnja te se svaki dan do početka festivala odvija u dnevnom i noćnom izdanju u klubovima Rocks (after beach partyji) i Kalypso (noćni partyiji), ali i na popularnim Boat partyjima.

Posebno predfestivalsko izdanje “Zero Day” večer u Kalypso 9. srpnja otvorit će koncertom američka zvijezda Ty Dolla Sign koji će ujedno biti i najava početka Festivala. Festival službeno počinje 10. srpnja s popodnevnim Pool Partyijima, te večernjim koncertima Wiz Khalife u Papayi i Partynextdoor na INA pozornici u klubu Aquariusu. Dan kasnije, 11. srpnja rezervirani su za Boat partyje te popularni Tim Westwood Pool Party, a večernji koncerti dovest će Goldlinka na INA pozornicu kluba Aquarius te Vince Staplesa u Papayu. Posljednjeg danu festivala nastupit će Lil Pump (Ina pozornica u klubu Aquarius) te britanska senzacija J Hus u klubu Papaya. Posljednji “Goodbye” Pool Party planiran je za petak, 13. srpnja, na bazenu kluba Rocks. Festivalski novitet je svakako i pop up brijačnica na plaži Zrće u kojoj će gostovati najveće britanske barber zvijezde te vam ekskluzivno u Fresh Island tjednu slagati hip hop frizure.

Zbog ovogodišnjeg rekordnog interesa Festival bi mogao biti rasprodan tjednima unaprijed. INA je i ove godine partner Festivala, a svim domaćim posjetiteljima omogućena je 20 posto (160 kuna) jeftinija ulaznica na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima.

I za kraj, organizatori su najavili zimsko izdanje Festivala “Fresh Mountain”, mlađi brat Fresh Islanda koji će svoju premijeru ugledat u ožujku 2019. god. na francuskim alpama.

Sve informacije o festival potražite na: www.fresh-island.org (N.K.)

 
Najčitanije iz rubrike