Sport
ZAVRŠNI TURNIR BASKET 4 KIDS

“Brokerima” pozivnica za Beograd
Objavljeno 16. svibnja, 2018.

Kao uvertira za Final Four košarkaške Eurolige, u Beogradu će se održati i prvi završni turnir natjecanja Basket 4 Kids, koji okuplja dječake rođene 2005. iz regije. Među osam klubova nastupit će i dva iz Hrvatske, Zadar, koji je i bio najbolji kod nas, te Vrijednosnice Osijek, koje su na državnoj završnici osvojile treće mjesto. No, odustajanje nekih klubova dalo je prigodu mladim “brokerima”, koji su zaslužili pozivnicu organizatora.

Tako će učenici Nedjeljka Matića i Dubravka Blaževića odigrati tri utakmice u skupini, a protivnici su Foka (Kragujevac), Vardar (Skopje) i Helios (Domžale). Ako budu među dva najbolja sastava u skupini, čeka ih i nastup u polufinalu, dok će finalni ogled uživo u subotu prenositi Sport Klub 3 od 16 sati. U drugoj skupini su Defence (Žabalj), Spars (Sarajevo), Junior (Podgorica) i Zadar.

Osim igranja i druženja na parketu, sudionike čeka i bogat popratni program. Tako su im osigurane ulaznice za juniorski finale Eurolige, te utakmicu za treće mjesto u seniorskom programu u Kombank Areni. N. B.

Možda ste propustili...

IZBORILI PLASMAN NA SVJETSKO PRVENSTVO U UZBEKISTANU

Kustić: Uspjeh koji potvrđuje snagu hrvatskog futsala

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA

Bez pobjednika u Vukovaru i Vinkovcima

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

Najčitanije iz rubrike