Ekonomija
MEĐUNARODNA DIZAJNERSKA NAGRADA ZA OSJEČANE

Studiju 33 nagrada Bronze A' Design Award
Objavljeno 17. svibnja, 2018.

Udruženje A' Design Award and Competition objavljuje da je projekt Ghetaldus Optika Studia 33, u timu kreativnog direktora i dizajnera Lea Vinkovića, art direktora i dizajnera Igora Penovića te dizajnera Marija Majkića, osvojio prestižnu nagradu Bronze A' Design Award na Natjecanju u dizajnu grafičke i vizualne komunikacije. Međunarodni žiri izabrao je projekt kao pobjednički među velikim brojem prijavljenih. O projektu: Znak “G” u sebi osim inicijala tvrtke, sadrži i simbol oka, vida, i zjenice. Projekt uključuje kompletni rebranding tvrtke, s potpuno novom brend arhitekturom (Optika, Poliklinika, Optometrija), novi dizajn identiteta s materijalima za poslovnu korespodenciju, signalizaciju, promotivne materijale, identitetski sustav oglašavanja te brendiranje proizvoda vlastite robne marke Ghetaldus. Nagrada The Bronze A' Design Award prestižno je priznanje koje se dodjeljuje najboljim dizajnerskim projektima, koji pokazuju uzornu razinu originalnosti u dizajnu. Prijave recenziraju i anonimno ocjenjuju ravnopravni članovi velikog žirija, koji čine istaknuti akademici, art direktori, utjecajni članovi kreativnih industrija i priznati profesionalci.

Nominirani projekti grafičkog dizajna evaluiraju se prema unaprijed određenim kriterijima vrednovanja, kako bi se istaknuli samo najbolji grafički dizajnerski radovi. Uz ostvarivanje doticaja s najpoznatijim međunarodnim medijima, dobitnici nagrade za grafički dizajn navedeni su na World Design Rankings (worlddesignrankings.com), istaknuti su na platformi Design Classification (designclassifications.com) i izloženi su na DesignMag.org, koja navodi najbolje dizajnerske projekte iz svih zemalja u svim disciplinama. N.Vekić

Nagrada u brojevima:

2.500.000.000 + impresija

Godišnji prikaz logotipa na TV-u, nacionalnim novinama, digitalnim i tradicionalnim publikacijama

24.404.321 posjeta stranica

71.017 registracija

45.906 prijavljenih projekata

35.212 odbačenih projekata

10.694 odobrenih radova

1962 dobitnika nagrada

750 gostiju na gala večeri

A' Graphic Design Awards

Cilj je nagrade istaknuti vrsne kvalifikacije najboljih projekata grafičkog, industrijskog i modnog dizajna te arhitekture diljem svijeta. Dodjela nagrada organizira se i dodjeljuje godišnje i međunarodno u više kategorija, kako bi se dosegnula široka publika s dizajnerskim afinitetima. Krajnji je cilj natječaja stvaranje globalne svijesti o dobrom dizajnu.

Možda ste propustili...

KUPCIMA NA RASPOLAGANJU VIŠE OD 65.000 PROIZVODA U OSAM PRODAJNIH KATEGORIJA

U PEVEX-u 15 % popusta na sve cijene

Najčitanije iz rubrike