Autoglas
TOMIĆ & CO

Sada još lakše do vozila za kojim muškarci i žene podjednako žude
Objavljeno 16. svibnja, 2018.
Povodom 25 godina Tomić & Co. najprodavaniji BMW model svih vremena u posebno atraktivnom metalik izdanju dostupan je za samo 29.999,99 eura

Muškarci i žene slažu se da je među najpopularnijim markama automobila njegovo veličanstvo BMW, a povodom velike obljetnice poslovanja iz Tomić & Co., jedinog ovlaštenog zastupnika za BMW vozila u Hrvatskoj, dolaze izvrsne vijesti: sve do isteka zaliha dostupna je limitirana edicija najpopularnijeg BMW modela svih vremena, legendarne Trojke, u posebnom atraktivnom metalik izdanju po cijeni od samo 29.999,99 eura.

 

 

 

Šesta generacija atraktivne "Trojke" sada je tako pristupačnija nego ikad, a karakterizira je optimalna raspodjela težine, standardan pogon na stražnje kotače, snažan dizelski motor BMW TwinPower Turbo s tehnologijom EfficientDynamics te pregršt bogate opreme. Uz navedeno, kao i malu potrošnju goriva te vrlo niske emisije štetnih plinova, vozeći Trojku svatko će osjetiti ono najvažnije - istinsko zadovoljstvo vožnje.

 

 

Kako u Tomić & Co. vrlo dobro znaju da je upravo legendarna „Trojka“ miljenik muškaraca i žena ova rođendanska akcija, koja će rijetko koga ostaviti ravnodušnim, traje sve do isteka zaliha. Stoga, predajte se u ruke stručnjacima i posjetite Tomić & Co. salon u Osijeku na adresi Ulica hrastova 2 te rezervirajte svoju probnu vožnju na vrijeme.


Više informacija potražite na broju telefona 031 44 5090 i internet stranici bmw.hr

Možda ste propustili...

PRODAJA ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA GLOBALNO USPORAVA

Ford će pričekati s 2 e-modela

JURNJAVA : USKORO KREĆE VRHUNSKO OKTANSKO LUDILO

Počele testne vožnje za WRC Croatia Rally