Novosti
SPORAZUM O SURADNJI

Proizvodi braniteljskih zadruga odsad u Pevecu
Objavljeno 15. svibnja, 2018.

Ministarstvo hrvatskih branitelja i trgovački lanac Pevec potpisali su u ponedjeljak sporazum o plasmanu i promidžbi proizvoda zadruga hrvatskih branitelja u prodajnim centrima Pevec za razdoblje od 2018. do 2020. godine.

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, nakon što je potpisao sporazum s predsjednikom Uprave Pevec maloprodaje neprehrambene robe d. d. Juricom Lovrinčevićem, rekao je kako je ponosan na sva dostignuća Ministarstva u smislu potpore braniteljskim zadrugama. Naglasio je kako te zadruge imaju visoku razinu održivosti, bez obzira na godine recesije.

Jurica Lovrinčević poručio je kako se ovim sporazumom podupire ekonomska integracija hrvatskih branitelja. Naglasio je da mu je iznimna čast da će se na policama tog trgovačkog lanca naći brojni proizvodi zadruga hrvatskih branitelja. Rekao je da će se otkupljivati i potom prodavati proizvodi zadruga koji se bave obradom drva, izrađuju namještaj, dekorativne predmete, pleteni vrtni program, elemente za kućanstvo i slično. Ministar Medved je dodao da u Ministarstvu nastavljaju raditi u cilju potpore zadrugama hrvatskih braniteljata i da se vode pregovori i s nekim poduzećima uoči turističke sezone. H

Možda ste propustili...

U IPSOSU VRLO ZADOVOLJNI ODRAĐENIM

Izlazna anketa gotovo pogodila rezultate izbora

POPLAVE, POŽARI, SUŠA, TOPLINSKI VALOVI...

Klimatska kriza raste: Europu su zahvatili vremenski ekstremi