Sport
ZORAN ZEKIĆ NAKON SUSRETA S HAJDUKOM

Nismo dugo ovako izgledali u Splitu
Objavljeno 14. svibnja, 2018.

Nakon susreta nekako je više žalio za propuštenim trener Osijeka Zoran Zekić od svoga sugrađanina na klupi Hajduka. Željko Kopić smatra kako je njegova momčad bila bolja u prvom, a Osijek u drugom poluvremenu.

- Prvo poluvrijeme bili smo dosta dobri, držali smo se taktičkog plana. Istina, imali smo problema s dubinskim pasovima, jer Osijek ima nekoliko vrlo brzih igrača. Ipak, poveli smo i usmjerili utakmicu u smjeru u kojem smo željeli. U početku drugog dijela izgubili smo inicijativu. Osijek je dobro ušao u taj dio susreta, zavladao terenom, izjednačio, a mi više nismo uspjeli pronaći pravi ritam - rekao je Kopić.

Kod Zekića su se nakon susreta miješale emocije. Ipak, u konačnici je bio zadovoljan prikazanim od strane svoje momčadi.

- Ne mogu reći da sam presretan. Mislim da smo trebali dobiti utakmicu. Imali smo prilika, dobro smo izlazili, ali nismo realizirali. Osijek dugo nije ovako dobro izgledao u Splitu. Žao mi je što pobjedom nismo oplodili tako dobar nastup u polju. No, moram biti zadovoljan načinom na kojim smo se predstavili na Poljudu. D.Kl.

Možda ste propustili...

VAŽAN DOMAĆI ISPIT RUKOMETAŠICA OSIJEKA

Protiv Zameta motiv će biti i poraz iz prve utakmice na Kvarneru

SENIORSKO KARATE PRVENSTVO HRVATSKE

Ženski kata tim Essekera okitio se srebrnim odličjem

STUDENTSKO TAEKWONDO PRVENSTVO HRVATSKE

Dva srebra stigla na istok Hrvatske

Najčitanije iz rubrike