Osijek
PEVEC OSIJEK SLAVIO ROĐENDAN

Jurica Lovrinčević: Želimo stvoriti svjetsku tvrtku
Objavljeno 14. svibnja, 2018.

Cijeli produženi vikend, od petka do nedjelje, osječki Pevec slavio je svoj rođendan. Iako se u takvim situacijama priliči slavljeniku donositi darove, Pevec je ovaj put bio taj koji darove dijeli. Svi kupci koji su u subotu obavili kupnju u vrijednosti većoj od 200 kuna ispraćeni su s besplatnom kavom u Pevecovu kafiću Samofino. Kupci koji su uz predočenje Pevec kartice vjernosti potrošili do tisuću kuna ostvarili su pet posto popusta.

Oni kupci koji su ostvarili kupnju veću od 1000 kuna, također uz predočenje Pevec kartice vjernosti, ostvarili su popust od deset posto, ali i automatski sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj Pevec 15 sretnika vodi u Rusiju na utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

- Nogometne fanove sigurno će razveseliti činjenica kako je Pevec osigurao sve, od prijevoza avionom do gledanja utakmica uživo. Izvlačenje prvih pet dobitnika, dakle putnika na prvu utakmicu naše reprezentacije, bit će u utorak - kazao je Krešimir Bubalo, član Uprave Peveca, uz želju da što više putnika bude upravo s područja Slavonije. Ova nagradna igra odnosi se, naime, na područje cijele Hrvatske, odnosno za ostvarenu kupnju u svim Pevecovim prodajnim centrima.

Tijekom subote i nedjelje slavljenički ugođaj u Osijeku upotpunili su baloni, a maskote Pijetao i psić Bobi pobrinule su se da najmlađim posjetiteljima ne bude baš tako “dosadno” dok odrasli obavljaju kupnju.

- Želja nam je još više se približiti kupcima, postići da svako hrvatsko kućanstvo ima bar jedan artikl kupljen u prvom hrvatskom trgovačkom lancu, u Pevecu - ne skriva Bubalo.

A Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca, koji je također u subotu bio u Osijeku, poručuje kako je Pevec mjesto povoljne kupnje.

- Sigurni smo u to da imamo najbolji omjer cijene i kvalitete naših asortimana, od bijele i smeđe tehnike, elektronike, vrta, sporta, građevine, keramike, sanitarija... Uz to svakog utorka naši vjerni kupci, oni koji imaju našu karticu vjernosti, ostvaruju poseban popust na određenu grupe proizvoda. Pokušavamo, zajedno sa suradnicima, od Peveca stvoriti svjetsku tvrtku i držim da smo na dobrom putu - ne skriva Lovrinčević.

A odaziv kupaca nedvojbeno je pokazao kako je Pevec u “slavljeničkom” Osijeku doista omiljeno mjesto kupnje svih Osječana, ali i stanovnika Osječko-baranjske županije...

Dario KUŠTRO
Možda ste propustili...

BILJE POTICANJEM MLADIH UBRZAVA RAZVOJ ZAJEDNICE

Pozvali stipendiste da podučavaju vršnjake

EVANGELIČKA CRKVA U OSIJEKU 149 GODINA

Zajednica u kojoj dužnost pastora obavlja biskup

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVA PROMETNA RJEŠENJA

Ipak u planu kružni tok kod “ljepotice”

2

LANI U OSIJEKU ROĐENA 1904 DJETETA

Najviše Luka i Lucija, 12 beba upisano online

3

LOV NA KRIVOTVORENE KVALIFIKACIJE

Od nekih fakulteta škole već zatražile provjeru diploma

oglas