Osijek
NA TRGU ANTE STARČEVIĆA

Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama
Objavljeno 12. svibnja, 2018.

Na Trgu Ante Starčevića udruga “Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek”, u srijedu, 16. svibnja, od 10 do 12 sati organizira obilježavanje Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama.

Cilj je ove manifestacije da ovu populaciju građana približi članovima lokalne zajednice. Organiziran je prigodni program i aktivnosti u koje se mogu uključiti svi zainteresirani građani i na taj način pridonijeti obilježavanju Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama i pružiti nam podršku.

Aktivnosti Društva za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama su u stolnom tenisu, a tu je su i Keramičarska radionica, Dramska radionica, Likovna radionica. U programu će sudjelovati KUD Josipovac i Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama, Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek "JA kao i TI", Centar za odgoj i obrazovanje Ivan Štark. Potporu manifestaciji dali su Grad Osijek, Upravni odjel za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo, NK Osijek i Osječki taxi. I.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVA PROMETNA RJEŠENJA

Ipak u planu kružni tok kod “ljepotice”

2

LANI U OSIJEKU ROĐENA 1904 DJETETA

Najviše Luka i Lucija, 12 beba upisano online

3

LOV NA KRIVOTVORENE KVALIFIKACIJE

Od nekih fakulteta škole već zatražile provjeru diploma

oglas