Crna kronika
A NEMA NI VOZAČKU DOZVOLU

Motociklom se zabio u Pola i teže ozlijedio
Objavljeno 11. svibnja, 2018.

VUKOJEVICA

U teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 13 sati dogodila na cesti Našice - Slavonski Brod, u neposrednoj blizini izvora pitke vode na Krndiji, ozlijeđene su dvije osobe.

Već na mjestu nesreće doznali smo kako se motociklist motociklom Kawasaki slavonskobrodskih registracijskih oznaka kretao iz smjera Našica. Najvjerojatnije zbog prevelike brzine, u zavoju je prešao na suprotni kolnički trak, i to u trenutku kada mu je u susret naišao VW Polo zagrebačkih registracijskih oznaka. Došlo je do izravnog sudara, pri čemu se motociklist zabio u prednji lijevi kraj Pola. Motociklist je pri udaru odletio s motora. Polo se zaokrenuo, a od siline su se udarca aktivirali zračni jastuci. Dijelovi motora razbacani su na sve strane u krugu od gotovo 50 metara.

Priopćenje o nesreći između Vukojevice i Gradca Našičkog dao je i PU požeško-slavonski. Očevidom je potvrđeno kako je nesreću skrivio 26-godišnji vozač motocikla koji je zbog neprilagođene brzine prešao u suprotan kolnički trak. U tom je trenutku došlo do izravnog sudara s Polom, koji je vozio 35-godišnjak. Motociklist je zadobio teške, a vozač automobila lakše ozljede. Iako se nesreća zbila u Požeško-slavonskoj županiji, obojica su prevezena kolima hitne pomoći u obližnju našičku bolnicu koja je puno bliža od požeške.

Osim oporavka u bolnici i činjenice da je skrivio sudar, vozač motocikla morat će se suočiti i s prijavom policije jer je vozio motocikl iako nema položen vozački ispit za A-kategoriju.AGM Kruna

Najčitanije iz rubrike