Sport
KOHORTA 1988.-2018.

Rođendanske čestitke
Objavljeno 27. travnja, 2018.

Ivan Vrkić

gradonačelnik Osijeka

Čestitam Kohorti na velikom jubileju i zahvaljujem joj što sam i ja postao njezin član, a svoje članstvo konzumiram kada god mogu bez obzira na to što smo znali biti i na suprotnim stranama. Smatram kako je njezina uloga pozitivna, značajna i korisna i za Nogometni klub Osijek, ali i za Grad Osijek.

Ivan Meštrović

predsjednik NK Osijek

Uvijek naglašavam koliko je važno pokrenuti sve segmente društva u kreiranju pripadnosti i zajedništva, neupitno je da je ljubav NK-a Osijek i Kohorte posebna i neraskidiva. Njihova podrška je velika snaga, a njihovo navijanje pokretačko gorivo. Nema stanovnika Osijeka koji nije bio ponosan na Kohortin doprinos u nezaboravnom europskom ljetu i euforiji na stadionu i u cijelom gradu. Radujemo se novom!

Zoran Zekić

trener NK Osijek

Zadovoljstvo mi je čestitati 30. rođendan našoj vjernoj Kohorti! Zajedno smo prošli i divnih i teških trenutaka, a odnos nam je uvijek bio obostrano iskren. Toliko puta nam je Kohorta bila 12. igrač, ne žali ni zbog novaca, ni slobodnoga vremena, a neki se odriču i obiteljskog života da bi nas bodrili. Najsretniji sportski trenutci otkako znam za sebe bili su tijekom i nakon domaće pobjede nad PSV-om. Ne samo zbog rezultata nego i svih onih emocija koje su nas preplavile i kada su naši navijači pokazali da u ovom gradu još uvijek ima puno pozitive. Kohorti i svima nama želim da nam se to što prije ponovi!

Ivan Anušić

osječko-baranjski župan

Hvala Kohorti na doprinosu i odanosti Nogometnom klubu Osijek, a i samoj zajednici. Kohorta je kroz ovaj dugi niz godina postojanja postala zaštitni znak kluba, Osijeka i županije. Za sjajne razultate koje danas bilježi NK Osijek zasigurno možemo zahvaliti i Kohorti. Ostanite i dalje uz svoj klub i njegujte sportski duh i korektno navijanje.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike