Sport
TREĆA HNL ISTOK: ČEPIN

“Zelena” rapsodija kraj Uljare
Objavljeno 26. travnja, 2018.

Zaslužena pobjeda organiziranije, konkretnije i motiviranije čepinske “zelene” momčadi! Nakon uvodnog ispitivanja snaga prva opasnija situacija u 23. minuti pred gostujućim vratima urodila je plodom. Krstanović je izborio slobodan udarac na 17 metara i prizemno ga šutirao u vratarev lijevi kut iz kojeg je Memović loptu kratko odbio na koju je natrčao Rolj i iz blizine pogodio mrežu - 1:0. Uslijedio je predah za osvježenje i potom novi šok za brodsku momčad. Na 40-ak metara od svojih vrata loptu im je presjekao Damjanović i dubinski uposlio Ždinjaka koji se sjurio prema Memoviću i ispod njega udvostručio vodstvo - 2:0. Gosti su tek u 38. minutui ozbiljnije zaprijetili udarcem izvana koji je završio u Kordićevom naručju, a najbolju prigodu imali su dvije minute kasnije. Iz desnog je kuta udarac izveo Sivrić, Balentović glavom prenio loptu na drugu vratnicu gdje je Mišić iz blizine promašio nebranjenu mrežu.

U desetoj minuti nastavka pobjednik je bio definiran. Prethodno je Krstanović slobodnjakom u lijevi kut dobro zagrijao Gavrića, a zatim je taj domaći veznjak centrirao zdesna na drugu vratnicu gdje je Ždinjak loptu zahvatio volejom i pogodio suprotni kut - 3:0. Potonula brodska momčad četvrti je pogodak primila deset minuta kasnije nakon što je Kuburić dubinski pronašao Gregića koji je pred Gavrićem odigrao dupli pas sa Ždinjakom i zatim poentirao u praznu mrežu - 4:0. U 68. minuti dugom je loptom Gelo pronašao Ždinjaka koji je bio brži od gostujućeg vratara i zatim se ušetao u mrežu - 5:0. Raspad brodskog sustava zorno je demonstrirao Radić uparivši u 73. minuti žute kartone. D.Lekšan

ČEPIN                   5  (2)
MARSONIA          0

ČEPIN - ŠRC Čepin. Vrjeme sunčano. Teren dobar. Gledatelja: 200. Sudac: Nenad Vargović (Virovitica) 7. Strijelci: 1:0 Rolj (23), 2:0 Ždinjak (29), 3:0 Ždinjak (55), 4:0 Gregić (65), 5:0 Ždinjak (68). Žuti kartona nije bilo. Crveni karton: Radić (Marsonia)

ČEPIN: Kordić 7, Lamza 7, Goluža 7, (od 61. Kuburić 7), Rolj 7,5, Gregić 7,5, Gelo 7 (od 71. Grgić -), Ivić 7, Damjanović 7,5 (od 76. Batarilo-Čerdić -), Krstanović 8, Gačić 7, Ždinjak 8,5.

MARSONIA: Memović 5 (od 33. Gavrić 5,5), Meseljević 5,5, Kurbalić 5 (od 68. Božić 5), Balentović 5,5, Mišić 5 (od 46. Begić 5), Rosandić 5,5, Prodanović 5, Ćubel 6, Radić 5,5, Sivrić 5,5, Bundavica 5.

IGRAČ UTAKMICE: BENJAMIN ŽDINJAK (ČEPIN)

Možda ste propustili...

MURSAŠI SE NISU PROSLAVILI U KAŠTELAMA

Gosti se prekasno probudili da bi mogli nešto više napraviti

UZALUD ŠTO PUNO ZABIJAŠ KAD I PUNO PRIMAŠ

Osječka obrana je kao švicarski sir

Najčitanije iz rubrike