Crna kronika
NAKON PRONALASKA TIJELA 49-GODIŠNJAKINJE KOD LIPIKA

Ljubomorni muž usmrtio suprugu pa zapalio kuću i pobjegao policiji?
Objavljeno 24. travnja, 2018.

MARINO SELO - U ranim poslijepodnevnim satima u utorak Policijska uprava požeško-slavonska izvijestila je o požaru kuće u mjestu Marino Selo, na širem području Lipika te da je u kući pronađeno beživotno tijelo. Požar je, priopćila je policija, izbio oko 13.30 sati u jednoj od prostorija visokoprizemnice na kućnom broju 74, a vatrogasci su nakon gašenja požara pronašli tijelo 49-godišnje žene.

Ubrzo je u kući, koja je ograđena policijskom trakom, počeo očevid djelatnika Policijske uprave požeško-slavonske. Marino Selo nalazi se na krajnjem zapadu Požeško-slavonske županije, na tromeđi s Bjelovarsko-bilogorskom i Sisačko-moslavačkom županijom. Iako nema detaljnih informacija s obzirom na to da do zaključenja teksta policijski očevid nije bio gotov, neslužbeno se doznaje da žena nije nastradala u požaru nego ju je usmrtio ljubomorni suprug koji je u bijegu!

Od mještana Marinog Sela novinari lokalnih portala doznali su kako je riječ o majci šestero djece, a suprug je od ranije poznat policiji zbog obiteljskog nasilja. Da je u kući bilo nešto više od požara, svjedoče pojačane patrole policije u širem području Lipika, a angažirani su i kolege iz PU sisačko-moslavačke te PU bjelovarsko-bilogorske.

Na mjesto pronalaska tijela 49-godišnjakinje izišao je i zamjenik Županijskog državnog odvjetnika koji je rukovodio policijskim očevidom. Tijelo nesretne žene prevezeno je na Odjel patologije pakračke bolnice gdje će biti obavljena obdukcija.AGM Kruna

Možda ste propustili...

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

TROJE POGINULIH U UTORAK NA HRVATSKIM CESTAMA

Vozač (44) Audija nije bio vezan

OBAVLJEN OČEVID

Bager usmrtio građevinara

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

2

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

3

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana