Novosti
UOČI ODLUKE

Krstičević i Medved nisu dobrodošli u Srbiju?
Objavljeno 25. travnja, 2018.

Beogradske Večernje novosti, perjanica srpskog huškačkog novinarstva 90-ih, donosi popis ljudi koji bi mogli biti proglašeni u Srbiji personom non grata, iako je srpski predsjednik Aleksandar Vučić prije dva dana rekao da ne zna kako će Srbija odgovoriti na hrvatsku zabranu ulaska Aleksandru Vulinu i hoće li uopće odgovoriti, ali će o tomu njegova vlada odlučiti u četvtak. Kako doznaje taj dnevnik, “jedna je od mogućih mjera da se pojedinim dužnosnicima iz Zagreba uskrati gostoprimstvo u Srbiji”.

- Ta bi lista mogla biti poduža jer nije mali broj hrvatskih ministara koji su davali neprimjerene izjave o Srbiji, pa čak i otvoreno podržavali one koji glorificiraju ustaštvo - pišu Večernje novosti i nastavljaju kako je “među njima i ministar branitelja Tomo Medved, koji je prošle godine bio na Thompsonovu koncertu u Slunju, 5. kolovoza, na dan progona Srba iz Hrvatske”.

Prema tom listu, “sporne izjave davao je i ministar obrane Damir Krtičević”, koji je uoči posjeta predsjednika Aleksandra Vučića Hrvatskoj tražio da se najprije “ispriča zbog velikosrpske agresije”?! M.Flego

Možda ste propustili...

20. TRAVNJA U HOTELU SHERATON U ZAGREBU

Predstavljanje uglednih škola