Osijek
GAMOŠ PREDSTAVILA STRANAČKO POJAČANJE

Miroslav Vanek ušao u HNS
Objavljeno 24. travnja, 2018.

Predsjednica osječke podružnice Hrvatske narodne stranke i zamjenica gradonačelnika Osijeka Žana Gamoš u utorak je na konferenciji za novinare na Trgu Ante Starčevića predstavila novo pojačanje te stranke, Miroslava Vaneka. Podsjetimo, Vanek je svojedobno bio gradski vijećnik Građanske opcije grada Osijeka (GOGO).

- Želimo poslati poruku Osječankama i Osječanima, ali i ostatku Hrvatske da grad Osijek nije prosjek. U svakodnevnoj komunikaciji uviđam koliko svaka Osječanka i Osječanin imaju svoju priču, ideju, ima ono nešto natprosječno u sebi. Život Osječana mora biti na višoj razini. Osijek je grad znanja, iznimnih glazbenih uspjeha, izvrsnosti, grad nobelovaca, vrhunskih sportskih rezultata, ali i grad inovativnih, kreativnih pojedinaca i gospodarstvenika. Jedan je takav natprosječan Osječanin i Miroslav Vanek, od danas član naše podružnice HNS-a. S njim želimo svaku Osječanku i Osječanina podsjetiti koliko su posebni i natprosječni - rekla je Gamoš.

- Na posljednjim lokalnim izborima GOGO nije polučio željeni rezultat - ulazak u Gradsko vijeće. Tada sam rekao da ne znam hoću li se baviti politikom, ali da nikad neću odustati od borbe za bolji i ljepši Osijek. Nakon godinu dana političkog mirovanja, kako više nisam član opcije GOGO, prihvatio sam poziv i pridružio se osječkoj ekipi HNS-a. Motiv za to je entuzijazam i energija u radu osječkog HNS-a i njihova vizija da svojim političkim djelovanjem pridonesu da Osijek dođe u poziciju koju zaslužuje - rekao je Vanek. Dodao je kako je u HNS ušao “čistog obraza”, jer ne prenosi nikakav mandat ni glasove koje je dobio na lokalnim izborima.

- Prenosim znanje, energiju i iskustvo. Želja mi je da Osijek više ne bude prepoznat samo kao grad komaraca, grad u kojem građani čekaju u redovima za hranu i iz kojeg se iseljava, nego da postane grad koji će biti uzor drugim gradovima u Hrvatskoj - rekao je Vanek. J. Nikolić

Možda ste propustili...

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

GRAD NASTAVLJA ULAGATI U SPORTSKU INFRASTRUKTURU

Na Olimpiji sagrađena nova tribina i postavljene sjedalice

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana