Sport
ZLATKO SARAČEVIĆ:

Očekuje nas paklena atmosfera
Objavljeno 24. travnja, 2018.

Najveći derbi hrvatskog rukometa u PPD-u Zagreb ipak dočekuju puno odmorniji od Našičana, koji su u subotu odigrali veliki susret u četvrtfinalu EHF Kupa. “Zagrebaši” su zapravo posljednju ozbiljnu akciju imali prije desetak dana, kada su igrali finale SEHA-Gazprom lige u Skoplju. Naravno, trener “plinara” Zlatko Saračević pratio je veliku pobjedu Našičana nad Fuchse Berlinom.

- Gostujemo kod jako kvalitetne ekipe koja igra odličan rukomet, što su u subotu pokazali kada su odigrali briljantnu utakmicu protiv Berlina, u kojoj su razbili trećeplasiranu momčad najjače lige svijeta. Očekuje nas paklena atmosfera, jako teška utakmica i velika borba. Očekujem od svojih igrača da budu maksimalno unutra i da pobijedimo, jer naš je cilj u svakoj utakmici uzeti dva boda.

Saračevića ne zavaravaju porazi NEXE-a od Dubrave i Varaždina.

- Njima je prioritet EHF Kup i zbog toga su im rezultati trpjeli u domaćem prvenstvu. Hrvatsko je prvenstvo kvalitetno i ako samo malo kalkuliraš, to ti se može obiti o glavu. Tim više što su im sada bodovi nužni, očekujem da će Našičani dati i više od maksimuma ne bi li nas iznenadili - poručio je trener PPD-a Zagreb. K.L.

Možda ste propustili...

DANI MAČEVANJA U GRADSKOM VRTU

Jako društvo, 400-tinjak nastupa i nova maskota

JEDINSTVENA KADETSKA KOŠARKAŠKA LIGA

Subotnja predigra prigoda za popravni

Najčitanije iz rubrike