Regija
NATJEČAJ

Sekvoja stoljeća najbolja
Objavljeno 24. travnja, 2018.

SLATINA

Ukupno 35 radova učenika osnovnih škola Eugena Kumičića i Josipa Kozarca te Industrijsko-obrtničke škole Slatina pristiglo je na natječaj za izradu dizajna volonterske nagrade o temi Sekvoja. Najboljim radom ocijenjena je “Sekvoja stoljeća” Doris Herceg, koja je tako postala pobjednica natječaja, a njezina će sekvoja krasiti volontersku nagradu.

Natječaj je provelo Društvo Naša djeca Slatina u okviru projekta Volontiram, srce diram, koji financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Doris Herceg učenica je 6.a razreda OŠ Eugena Kumičića, a pobjednički rad odabrao je koordinacijski odbor projekta koji čine Jasenka Plantak Kotur, Snježana Pačarić, Sanela Tot i Julijana Pavlešić.

Volonterska nagrada bit će izrađena prema dizajnu pobjedničkog rada, a dodijelit će se na završnoj konferenciji projekta. Nagradu će dobiti svaki volonterski klub za svoje volonterske aktivnosti, s ciljem poticanja na daljnje volontiranje i sudjelovanje u radu volonterskih klubova. Organizatori natječaja čestitali su pobjednici i zahvalili svim sudionicima na radu i trudu.

U okviru projekta Volontiram, srce diram odrađene su i aktivnosti međugeneracijske solidarnosti. Ponovili su matematiku i hrvatski jezik i kažu: “Bilo nam je super.”P.Ž.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike