Sport
KOŠARKAŠICE MURSE U ZAGREBU

Mursašice priželjkuju iznenađenje u Trnskom
Objavljeno 21. travnja, 2018.

Košarkašice Murse na najbolji su mogući način otvorili doigravanje za plasman u Prvu hrvatsku ligu. U osječkoj dvorani Jug pobijeđen je riječki FSV s uvjerljivih 68:46, a sljedeći ispit je Zagreb. Igrale su “mursašice” ove sezone u regularnom dijelu Druge lige dva puta sa Zagrepčankama i rezultat je 1-1. U zagrebačkoj dvorani Trnsko domaće su slavile s visokih 86:61, a u Jugu je bilo 64:61 za sastav Dražena Nikšića. Na redu je njihova treća utakmica i ona ima najveći ulog.

- Domaćin je dobra, ma odlična ekipa, sastavljena redom od prvoligaških igračica. Znamo koliko će biti teško, Zagrepčanke su favoritkinje, posebice jer igraju kod kuće, ali to ne znači da se unaprijed predajemo. Pred nama je teških 40 minuta, ali dok god utakmica ne završi, imamo se pravo nadati iznenađenju - kaže dopredsjednik Murse Zvonko Milas.

Susret u Zagrebu igra se danas (subota) od 19.30, a Osječanke bi pobjedom napravile ogroman korak prema višem rangu natjecanja. U doigravanju za ulazak u Prvu hrvatsku ligu tri su ekipe, Mursa, FSV i Zagreb, Salona je odustala, a dvije prvoplasirane iz tog društva u elitni će razred. I. Li.

Možda ste propustili...

OSMINA FINALA KUGLAČKOG KUPA HRVATSKE

Osijek jedini favorit od slavonskog kvinteta

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

Najčitanije iz rubrike