Mozaik
“NE POSUSTANI”

Povratak Kim Verson: Autorskim singlom najavila novi album
Objavljeno 21. travnja, 2018.

Pjesma “Ne posustani” najavni je singl albuma “Vrati mi moj svijet” mlade slavonske glazbenice Kim Verson. Vrlo emotivna, a opet motivirajuća skladba donosi jednostavnu poruku koja nam svima često zatreba, a ta je da vjerujemo u sebe i u toj vjeri pronađemo snagu u teškim životnim trenucima.

Također nas podsjeća da trebamo vjerovati u svoje snove te da se za njih, usprkos teškoćama, trebamo boriti. U ovoj skladbi Kim Verson potpisuje glazbu i tekst. Aranžman i produkciju potpisuje Dejan Orešković, a klavir je odsvirala talentirana Iva Bardun. Kim je osmislila i scenarij za istoimeni spot čiji redatelj je Josip Ninković.

- Na snimanju je bilo zanimljivo, ali moram priznati da sam se smrznula. Snimali smo u predivnim Rastokama koje su posebne zbog svojih slapova i ta se lokacija jako lijepo uklopila u priču. Ostale scene snimali smo u predivnoj drvenoj kućici u sklopu Etno Parka Zagreb i u Samoboru - otkriva Kim o snimanju spota.

Motivirajuće poruke iz pjesme, koje u spotu šalje u boci, simboliziraju nadu i vjeru u sebe. Mlada glazbenica se nada da je pjesmom dočarala pozitivnu energiju koju i sama osjeća.

“Vrati mi moj svijet” drugi je album mlade glazbenice Kim Verson. Važna godina za njegov nastanak je 2015., koja je velika prekretnica i jedan sasvim novi, drukčiji smjer, kojim je Kim Verson krenula. Naime, tada je, nakon suočavanja s preprekama na svojem putu, nastala njezina prva autorska pjesma “Vrati mi moj svijet”.

- U tom trenutku imala sam veliku potrebu izraziti se i kao autorica te iznijeti svoje misli i osjećaje, a inspiracija mi je dolazila spontano. Ova pjesma me obilježila ne samo zato što je bila prvi ulazak u autorske vode već i zato što govori o nostalgiji za djetinjstvom, za svime što sam prošla, o mojim počecima. Zbog toga sam ovaj album odlučila nazvati upravo po toj pjesmi. Sretna sam što je napokon došlo vrijeme objavljivanja mog drugog studijskog albuma na kojem sam dugo i predano radila s dobrom ekipom. Ponosna sam što sam autorica većine pjesama, a to su “Vrati mi moj svijet“, “Krila ljubavna“, “Ptica“, “Čista ljubav“, “Ne posustani“ i “Nismo uzalud ovom cestom hodali“ na kojoj gostuje moj kolega Bojan Jambrošić” - otkriva Kim.

 

 

 

Od samih početka surađivala je s glazbenim profesionalcima kao što su Ante Pecotić i Miroslav Lesić - Lesique, čije se pjesme nalaze i na ovom albumu te sa sjajnim producentima - Dejanom Oreškovićem i Silvijem Pasarićem. Ostvarila je i suradnju s poznatim saksofonistom Igorom Geržinom u pjesmi “Sve što sada trebam”. Nakon prvog albuma “Vjeruj u snove“ 2010. godine, koji je vrlo dobro prihvaćen, došlo je vrijeme za novo poglavlje u njezinoj karijeri gdje se glazbenoj publici predstavlja kao kantautorica. T.Kvorka

Mlada glazbenica se nada da je pjesmom dočarala pozitivnu energiju koju i sama osjeća

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana