Sport
ČEPIN NASTAVIO NIZ PROLJETNE NEPOBJEDIVOSTI

Ni Osječani neće osvojiti Uljaru!?
Objavljeno 19. travnja, 2018.

Niz proljetne nepobjedivosti Čepinčani su nastavili i u Belišću. Neodlučeni ishod (0:0) peti je već u nastavku prvenstva u kojem je u međuvremenu svladan Varteks i time zadržana komforna situacija u gornjem domu Treće HNL “istok”. Toga novaka u konkurenciji trećeligaša nitko nije uspio pobijediti na njegovom igralištu pokraj Uljare, a Čepinčani se nadaju kako će taj pozitivan niz što duže trajati. Iako u Belišću nije bilo pogodaka, razloga je za zadovoljstvo trener Igor Toth imao:

- Šteta što su izostali pogoci, odnosno ponovno smo iskazali problem realizacije nakon što smo odigrali najboljih 90 proljetnih minuta. Belišćani su permanentno bili u podređenom položaju tako da osvojenim bodom mogu biti zadovoljni, jer smo mi izgubili dva neraspoređena. Ubacivanjem napadača u završnici tražio sam kompletan plijen, ali smo ipak uzeli samo bod. Ohrabruje, međutim, to što je naša prezentacija svakoetapno sve bolja, tako da vjerujem u njen vrhunac u predstojećem ogledu - kratko je elaborirao šef struke koji je na današnji dan navršio dvije godine uspješne suradnje s Čepinom. Usredotočivši se već na sljedeće kolo kada će pokraj Uljare doći vodeća druga momčad Osijeka tako da će (ne)osvajanje čepinske utvrde biti na ozbiljnoj kušnji:

- Iako sigurno u ulozi favorita, Osječani nam, zapravo, dolaze u pravom trenutku! Forma su i samopouzdanje na visokoj razini, a kako će, nedvojbeno, takav biti i motiv, bit će to dobra pretpostavka za pravi susret kojem će sigurno svjedočiti veći broj gledatelja. Pozivam ih jer će imati što vidjeti, a što mogu jamčiti za svoju momčad koja jedva čeka da lopta krene s centra i da se suprotstavi protivniku koji će sljedeće sezone igrati u višem natjecateljskom razredu. Mi smo dokazali da nam je mjesto u sadašnjem, a vjerujem da će i poslije nedjeljne utakmice igralište pokraj Uljare ostati neosvojeno - optimistički je zaključio Toth koji za taj ogled, vjerojatno, neće moći računati na posuđenog Osijekovog igrača Ždinjaka te ozlijeđnog Bilobrka. D.Lekšan

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku