Sport
KOŠARKA ZA MLAĐE UZRASTE

Vrijednosnice Osijek međusobno u finalu
Objavljeno 19. travnja, 2018.

Nakon ligaškog dijela, u Slavonskom Brodu odigran je završni košarkaški turnir regije Istok za dječake rođene 2005. i mlađe (U 13). U SD-u Vijuš nastupile su četiri ekipe, dvije je imao slavonski prvoligaš Vrijednosnice Osijek (I i III), koje su pravo nastupa stekle kao pobjednice svojih skupina, a kao drugoplasirani na završnicu stigli su domaći ŠK Tigrići te Borovo Vukovar.

U finalu su se sastale dvije selekcije mlađih brokera, a u neizvjesnoj je završnici prva ekipa svladala treću 35:34. U polufinalu Vrijednosnice I bile su bolje od Vukovaraca (71:30), a Vrijednosnice III svladale su Tigriće 69:42. U borbi za treće mjesto Brođani su bili bolji od Borovo Vukovara (73:61).

Najkorisniji je igrač turnira Luka Ćurak iz pobjedničke momčadi, za koju su još igrali: Gabrijel Flanjak, Leon Pšihistal, Filip Milošević-Pavičić, Luka Varga, Benedikt Matić, Filip Bukvić-Buljubašić, Filip Stojčić, Leon Topalović, Luka Radić, Krešimir Bago, Luka Ribić, Filip Biljan i Tvrtko Pašuld, a vodio ih je Nedjeljko Matić. U finalu su im se suprotstavili: Ivano Polanjčec, Luka Ilić, Mario i Tin Grujić, Ernest Tomić, Adriano Bajto, Matej Vila, Dino Škorjanc, David Czersky-Hafner, Matej Ilić, Andrija Štanfel i Dino Kujunđić, pod vodstvom trenera Dubravka Blaževića. N.B.

Možda ste propustili...

DESCHAMPS IMA ŠIROK IZBOR ZA ZAMJENU

Kingsley Coman ni sam ne vjeruje u oporavak

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

ODBOJKAŠI KREĆU U FINALNU SERIJU ZA PRVAKA

Nakon trijumfa u Kaštelima puni smo samopouzdanja

Najčitanije iz rubrike