Regija
INFODAN U HGK-U

Otvaraju 16 natječaja
Objavljeno 19. travnja, 2018.

VUKOVAR - U cilju upoznavanja poduzetnika s mogućnostima financiranja njihovih projekata sredstvima Europske unije, Hrvatska gospodarska komora organizirala je u Vukovaru infodan. Samostalni savjetnik u HGK-u Julije Katančević predstavio je nekoliko javnih poziva za nepovratna sredstva, uključujući i onaj za razvijanje poduzetništva u Vukovaru, za koji je rezervirano sedam milijuna kuna.

- Ukupna alokacija natječaja je 200 milijuna kuna i riječ je o natječaju za nepovratna sredstva za izgradnju i opremanje malog i srednjeg poduzetništva. Mogu se financirati projekti izgradnje i opremanja proizvodnih hala, financiraju se nastupi na sajmovima te uvođenje certifikata i normi. Naša je uloga da budemo uz poduzetnike, komuniciramo na terenu s članstvom i pomognemo im u realiziranju projekata. Krajem mjeseca bit će otvorena dostava prijava za poboljšanje poduzetništva u Vukovaru - rekao je Katančević.

Ove će godine za poduzetništvo u Hrvatskoj biti otvoreno 16 natječaja, a Katančević ističe kako su poduzetnicima na raspolaganju znatna nepovratna sredstva te svaki projekt treba kvalitetno pripremiti kako bismo povukli što više novca iz Europske unije.D.Korpoš

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJAT ĆE VUKOVARSKO-SRIJEMSKU ŽUPANIJU

Kazalište Županja i Scena Martin na državnim festivalima

U INDUSTRIJSKOJ ZONI STRIZIVOJNE

Kvadrat euro, razlika do realne cijene de minimis

Najčitanije iz rubrike