Dome slatki dome
KUPNJA PREKO INTERNETA

Jednostavnim klikom do spavaće sobe
Objavljeno 19. travnja, 2018.
Kako krevet zauzima najviše mjesta u vašoj spavaćoj sobi, izbor prave veličine je od najveće važnosti

Kupnja preko interneta s godinama postaje sve popularnija, a jedan od rastućih segmenata trgovine svakako je i namještaj.

Svako toliko mediji vas informiraju o rastu online trgovine u Hrvatskoj. Kako tržište postaje bogatije s online trgovinama, tako i kupci mogu birati od onih vrhunskih trgovina do onih koje baš i nisu na dobrom glasu. Među prvu skupinu, dakle vrhunske online trgovine, svakako valja svrstati i Furnitura.hr. Ovo je online trgovina namještaja koja po principu “od igle do lokomotive” nudi mogućnost kupnje cjelokupnog namještaja za opremanje doma, no mi ćemo se ovaj put fokusirati na spavaću sobu.

Furnitura.hr nudi bogat izbor namještaja, odnosno spavaćih soba po atraktivnim cijenama, a uvijek je moguće naći i određene artikle na akciji. Osim posebnih komada namještaja, moguće je kupiti i gotove sobe, a tu je dakako i ušteda veća. Kada se odlučite za određenu sobu na Furnitura.hr, moguće je odabrati i određene veličine i broj komada namještaja (veličina ormara, veličina kreveta, broj dodatnih elementa i slično). Izmjerite veličinu svoje spavaće sobe. Kako krevet zauzima najviše mjesta u vašoj spavaćoj sobi, izbor prave veličine je od najveće važnosti. Pripazite da krevetu možete prići bez problema i da ćete moći otvarati i zatvarati prozore i vrata, kao i vrata ormara. Ako imate manju spavaću sobu, razmislite bi li bilo bolje kupiti manji krevet, npr. onaj dimenzija 140 x 200 cm. Također, ako ste tijesni s prostorom, odaberite krevet s manjim okvirima. Ako vas pri kupnji namještaja ograničava mali prostor spavaće sobe, žrtvujte nekoliko centimetara kreveta u korist noćnog ormarića. Praktičan noćni ormarić je nezamjenjiv za sve sitnice koje nam trebaju prije spavanja. Noćna lampa, knjiga, čaša vode, lijek... sve će vam biti nadohvat ruke ako pokraj kreveta imate noćni ormarić.

Boje život znače, a igrom bojama možemo stvarati dijametralno suprotne dojmove, stoga posebno valja pripaziti i na boje zidova, odnosno boju namještaja, tj. sobe. Da biste stvorili umirujući, ugodan prostor za spavanje, važno je uskladiti sve boje u spavaćoj sobi. Primjerice, crni namještaj ne slaže se s tamnim zidovima, a svijetlo pokućstvo će uz bijele zidove izgledati blijedo. Najbolje je izabrati komplementarnu, tj. suprotnu boju, da biste stvorili poseban optički učinak. Primjerice, namještaj boje hrasta, koji je poprilično popularan, dobro pristaje uz sive, čokoladno smeđe, svjetloplave i narančaste zidove. Dajte si oduška i poigrajte se bojama, ali držite se određenog reda. Na Furnitura.hr internet-trgovini s namještajem i proizvodima za dom pronaći ćete i razne druge komade koji vam mogu dobro doći u opremanju sobe. Uz povoljne cijene, brzu dostavu do vrata doma i bogat izbor, opremanje doma bit će zaista kao igra. M. Režić

Ako ste tijesni s prostorom, odaberite krevet s manjim okvirima

Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

Najčitanije iz rubrike