Sport
NIKOLA JURČEVIĆ, TRENER DINAMA:

Osijek shvaćamo jednako kao Rijeku u Kupu
Objavljeno 18. travnja, 2018.

Trener Dinama Nikola Jurčević u završnici prvenstva ima velikih problema s ozljedama. Osim na Nikolu Moru i Marka Leškovića, koji su od prije ozbiljno ozlijeđeni i dugo će izbivati s travnjaka, u susretu s Osijekom neće moći računati ni na Armina Hodžića i Danija Olma. Još uvijek je vrlo dvojben nastup Marija Gavranovića, koji se ozlijedio u susretu s Cibalijom, a odluku o tome hoće li nastupiti, Jurčević će donijeti neposredno prije utakmice. Zato vjeruje kako će moći računati na Arijana Ademija.

- Ulazimo u samu završnicu prvenstva i zato nam je ova utakmica iznimno važna. Želimo nastaviti pozitivne nizove, niz bez poraza, kao i niz bez primljenog pogotka - pričao je Jurčević, koji respektira sastav Osijeka.

- Za mene su oni jako neugodan suparnik. Ako bi ih s nekim komparirao, onda ovu utakmicu shvaćam jednako teškom i ozbiljnom kao, primjerice, onu koju smo igrali protiv Rijeke u Kupu. U ovom su prvenstvu samo tri puta izgubili, odigrali su dobru ulogu u europskim natjecanjima i sve to pokazuje da su dobra momčad. No imamo i mi naših kvaliteta, koje moramo dokazati - rekao je trener Dinama Nikola Jurčević. K.L.

Možda ste propustili...

OSJEČANIN U POLUFINALU EUROPSKOG PRVENSTVA

Pratljačić nokautirao Crnogorca, sa Srbinom za finale

UZALUD ŠTO PUNO ZABIJAŠ KAD I PUNO PRIMAŠ

Osječka obrana je kao švicarski sir

Najčitanije iz rubrike