Mozaik
POSLJEDNJI SINGL S ALBUMA “ŽIVOT NIJE SIV”

Izišao Mijin spot
“Do posljednjeg retka”
Objavljeno 17. travnja, 2018.

Prekrasna priča oko albuma “Život nije siv” Osječanke Mije Dimšić završena je - bar kad je riječ o spotovima - objavom videa za pjesmu “Do posljednjeg retka”, u režiji njezina stalnog suradnika, također Osječanina, Borisa Sekulića.

Ležeran i mladenački, kao što su to uostalom i svi Mijini spotovi, “Do posljednjeg retka” zatvara priču oko debitantskog albuma uspješne mlade kantautorice, koja se nedavno ovjenčala s čak šest Porina i tako ušla u povijest ne samo diskografske nagrade nego i kao najuspješnija pjevačica iz našeg grada.

- Evo ga! hvala dragim prijateljima koji su sudjelovali u realizaciji spota! Hvala Nikolini Dolfić i Jošku na predanosti i sjajnoj izvedbi! Hvala Milanu Latkoviću na prekrasnoj fotografiji i odličnoj vožnji gimbala! Hvala Dujetu Kundiću na savršeno preciznom šarfu! Hvala Rini Barbiru i Sari Ivelić na svemu vidljivom i nevidljivom! Hvala bendu što uvijek pristanu na sve što predložim! Hvala Damiru Bačiću na sviranju trube i koncentriranosti! I hvala Miji Dimšić na povjerenju! - napisao je redatelj Boris Sekulić na svojem facebook-profilu nakon izlaska spota.

Mia je nedavno posjetila redakciju Glasa Slavonije u sklopu Dana medijske pismenosti i otkrila nam neke detalje o svojem spotu.

- Snimali smo ga na splitskoj plaži Bačvice. Cijeli je spot sniman u jednom kadru. U njemu se pojavljuju plesači iz Plesne udruge Tiramola iz Splita, kao i članovi mog benda. Spot je ljetni i neopterećen, kao što je i sama pjesma. Radi se o posljednjem singlu s mojeg albuma “Život nije siv”. Ovu ću pjesmu izvesti prvi put uživo na CMC Festivalu u Vodicama u lipnju - rekla nam je Mia, koja se u sklopu spomenutog projekta družila s osječkim školarcima, inače malim novinarima, o čemu ćete više moći pročitati na stranicama Glasa Slavonije.

Mia u svojem kalendaru za ovu godinu ima hrpu nastupa, no nama najzanimljiviji je dakako onaj osječki.

- Nakon što sad u petak, 20. travnja, nastupim u Pazinu, dolazim u Osijek, gdje nastupam 26. travnja. Radi se o humanitarnom koncertu “Budi dio tima” u holu Športske dvorane Gradski vrt, na kojemu uz nas nastupaju Opća opasnost, Bosutski bećati i Tamburaški sastav Žeteoci - otkrila nam je Mia. Inače, prihod od ulaznica s ovog koncerta namijenjen je Zavodu za neonatologiju i neonatalnu intenzivnu medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek. Koncert organizira Moto-klub Veterani Slavonije i Baranje u suradnji s medicinskim sestrama Zavoda za neonatologiju i neonatalnu intenzivnu medicinu KBC-a.

Nakon što proljetne i ljetne mjesece provede nižući nastupe po cijeloj Hrvatskoj, većinom na obali, Mia Dimšić najesen će objaviti posve novi singl, a potom slijedi odlazak u studio i rad na novom albumu, koji bi trebao izići sljedeće godine.

Iako se čini da je njezin prvi album “Život nije siv” već odnio sve moguće nagrade, to nije posve istina. Podsjetimo, spot “Život nije siv” u režiji Borisa Sekulića nominiran je za najbolji spot godine na novom MTS Vision - Festivalu kratkog muzičkog filma, a nagrade će biti dodijeljene 3. svibnja u Beogradu. Osim za Mijin spot, Boris je nominiran za još pet spotova, među kojima je Kandžijin spot za pjesmu “Đuro”.

Tanja KVORKA
 

novo

SINGL OVE JESENI, ALBUM NAGODINU

ULAZNICE ZA HUMANITARNI KONCERT

Ulaznice za humanitarni koncert “Budi dio tima” po cijeni od 50 kuna u pretprodaji se mogu kupiti u Osijeku u: cafe-baru Mozart (Anina 86a), XXL Fitness zeleni (Gundulićeva 62), XXL Fitness plavi (Vijenac I . Česmičkog 21), XXL Fitness Zeleno polje (M.Gupca 61). Pokrovitelji koncerta su Grad Osijeka i Osječko-baranjska županija.

Najčitanije iz rubrike