Regija
PRVI PUT U BROĐANCIMA

Održan noćni turnir u malom nogometu
Objavljeno 16. travnja, 2018.

BROĐANCI - Proteklog vikenda u Brođancima je održan prvi Malonogometni noćni turnir — Friday Night Lights (FNL), kojeg je organizirala Brođanačka udruga mladih (BUM). Na turniru je nastupilo ukupno 15 ekipa kako iz Općine Bizovac (Brođanci, Habjanovci, Bizovac, Samatovci, Cret...), tako i iz šire okolice (Osijek, Čepin, Normanci...). Ekipe su bile raspoređene u pet grupa po tri ekipe, a pobjednici grupa prolazili su u daljnje natjecanje. Nakon neizvjesnog finala u kojemu su nakon regularnog dijela utakmice morali pucati i penali, slavila je ekipa Neopravdani iz Osijeka. Drugo mjesto osvojila je ekipa Zalutali iz Normanaca, dok su treće mjesto prijateljski podjelile ekipe MDB - Bueno iz Bizovca i Kusine Ovce iz Brođanaca.

Zanimljivo je naglasiti kako Brođanačka udruga mladih u posljednje vrijeme radi punom parom organizirajući različite događaje i aktivnosti s ciljem poticanja mladih na društveni i sportski život. Na isti način i potpuno spontano organiziran je i ovaj noćni turnir.

- Samo pet dana prije početka turnira kroz šalu smo došli na ideju da organiziramo malonogometni turnir na kojem bi nastupile dvije-tri ekipe iz Brođanaca i Habjanovaca. Objavili smo događaj na Facebooku i tada je sve eksplodiralo. Javljale su nam se brojne ekipe iz cijele općine i sa šireg područja voljne nastupiti na turniru. Nije nam preostalo ništa dugo nego da prijavimo sve zainteresirane te organiziramo cijeli turnir u samo pet dana, što smo i učinili - kaže Otto Gesler, predsjednik BUM-a. Također, u BUM-u najavljuju da im je u planu održati još nekoliko FNL turnira, ali i drugih događaja i aktivnosti tijekom ove godine.L. Aničić

Možda ste propustili...

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

DO VALENSA I IZ OSIJEKA I SL. BRODA

Vikend uz glazbu, craft pivo, stare vinile, stripove

Najčitanije iz rubrike