Sport
PH U TAJLANDSKOM BOKSU ZA JUNIORE I SENIORE

HUS-u čak 15 medalja, od čega devet zlata
Objavljeno 14. travnja, 2018.

Članovi HUS-a Osijek osvojili su rekordnih 15 medalja na Prvenstvu Hrvatske u tajlandskom boksu za juniore i seniore koje se održalo u Zagrebu. “Husovci” su izborili čak devet naslova, od čega šest u juniorskoj konkurenciji, te još pet srebra i jednu broncu.

U seniorskoj konkurenciji zlatom su se okitili Matej Skokić (do 48 kg) i Tomislav Cukor (do 81 kg) te Šejla Omičević (do 71 kg), srebra su pripala Marku Žovinu (do 86 kg) i Lari Matošević (do 60 kg), a bronca Nikolini Kurtović (do 60 kg). Šejla Omičević proglašena je i za najbolju seniorku prvenstva.

Juniorke su uzele tri naslova najboljih, i to Maja Omičević (do 45 kg), Karla Grbešić (do 51 kg) i Dora Kurtović (do 67 kg), a isto toliko zaslužili su i juniori - Patrik Ifko (do 63,5 kg), Filip Ivešić (do 71 kg) i Tin Bakota (do 81 kg). Preostala tri srebrna odličja izborili su juniori Ivan Mišetić (do 67 kg), Krešimir Ivanov (do 71 kg) i Josip Samardžić (do 75 kg).

Borce su do ovih uspjeha vodili treneri Alen Borbaš, Ivica Haramija i Kenan Omičević te predsjednik kluba Zvonko Borbaš. G. R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike