Mozaik
MISS UNIVERSE HRVATSKE 2018.

U finalu se bori 19 djevojaka, među njima i Slavonke
Objavljeno 14. travnja, 2018.

U glamuroznom finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2018. za titulu najljepše bori se devetnaest djevojaka iz cijele Hrvatske. Koja će postati novom najljepšom Hrvaticom i okruniti se krunom Zlatarne Dodić iz ruku još uvijek aktualne misice Shanaelle Petty doznat ćemo u izravnom prijenosu na nacionalnoj televiziji.

Mandat i titula donose prestiž, pobjednici se otvaraju brojna vrata u svijet modelinga i showbusinessa, no dobiva i vrijedne darove. Među svim ostalim nagradama, čija je sveukupna vrijednost oko dvjesto tisuća kuna, ističe se stipendija na fakultetu ZŠEM. Devetnaest finalistica odradilo je u ožujku pripreme u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb i Sheraton Dubrovnik Riviera, gdje su napravljene službene fotografije ispred objektiva Same Mervara. Za šminku su bili zaduženi make-up majstori i vrhunska kozmetika Estee Lauder, dok su za frizure bili zaduženi stilisti New Moment Hair & Makeup Designa iz Dubrovnika koristeći Schwarzkopf Professional proizvode za njegu kose.

Finalistice će dan prije samog finala imati obvezno preliminarno natjecanje koje uključuje intervju sa žirijem te predstavljanje u kupaćim kostimima. Najuspješnijih deset ljepotica bit će prozvano na pozornici spektakularnog finala u top 10 i one će se boriti za titulu najljepše predstavljajući se u dnevnim kombinacijama KiK Textilien, kupaćim kostimima Pletix, elegantnim večernjim haljinama američke dizajnerice Sherri Hill uz cipele svjetski poznatog dizajnera Gimmija Baldininija, dok će top 5 imati priliku odgovarati na pitanja žirija, a samo jedna od njih imat će čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2018. krajem godine. U glazbenom dijelu programa nastupit će Jacques Houdek i Goran Karan, dok će program uz Marija Sedmaka voditi Miss Universe Hrvatske 2005. Jelena Glišić.

Na službenoj facebook-stranici izbora počelo je glasovanje za Miss fotogeničnosti koju odabiru čitatelji i fanovi izbora (https://www.facebook.com/MissUniverseCroatia/).

Pravila su jednostavna: fanovi i svi zainteresirani prvo trebaju lajkati facebook-stranicu Miss Universe Hrvatske i nakon toga fotografiju djevojke za koju smatraju da bi trebala biti ovogodišnja Miss fotogeničnosti. Ove godine prvi put fanovi mogu glasovati i na službenoj instagram-stranici Miss Universe Hrvatske uz ista pravila: fanovi prvo trebaju lajkati instagram-stranicu @missuniversecroatiaorg i nakon toga fotografiju djevojke koja je njihov favorit. Glasovi na facebook i instagram-stranici će se zbrojiti, a ime pobjednice bit će objavljeno tijekom izravnog prijenosa izbora na Hrvatskoj televiziji, a rezultati glasovanja nemaju nikakav utjecaj na glasove žirija i odabir pobjednice te njezinih pratilja.

Za najljepšu fotografiju možete glasovati sve do finala izbora koji će se održati 21. travnja u Zagrebu u studiju “Anton Marti” uz izravan prijenos na Hrvatskoj televiziji od 20 sati.

Mario Kokaj
MEĐU 19 FINALISTICA TRI SU SLAVONKE

Za titulu najljepše natjecat će se 19 finalistica: Dijana Balog (26, Nedelišće), Suzana Blažanović, (21, Tenja), Petra Čapalija (21, Solin), Silvana Došen (26, Split), Monika Fadiga (19, Jastrebarsko), Danijela Galeković (23, Zagreb), Sara Ivaštinović (18, Županja), Ivona Knaus (20, Kaštel Lukšić), Marisabel Majić (21, Zagreb), Edita Marenić (25, Zabok), Matea Marojević (24, Rijeka), Esther Martelanz (19, Opatija), Martina Mitar (19, Seget Donji), Laura Pende (22, Rab), Mia Pojatina (22, Nova Gradiška), Anastazia Roščić (22, Split), Zlata Stefanova (24, Rijeka), Petra Tunjić (22, Zagreb), Iris Volf (24, Zagreb).

Možda ste propustili...

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike