Osijek
MIROSLAV ERCEGOVIĆ TRAŽI VLASNIKA

U blizini pješačkog mosta pronašao kuvertu punu novca
Objavljeno 13. travnja, 2018.

Miroslav Ercegović u potrazi je za vlasnikom prilične svote novca, koju je pronašao na promenadi u nedjelju (8. travnja) oko podneva!

- Šetao sam promenadom kada sam na desetak koraka od pješačkog mosta ugledao na stazi kuvertu, a kada je zapuhao vjetar, vidio sam da je na kuverti “prozorčić”. Kada sam zapazio da u kuverti nešto ima, podigao sam ju i iznenadio se vidjevši novac i jedan papirić - počeo je priču ovaj umirovljenik, koji se, čim je pronašao novac, osvrnuo ne bi li vidio da netko traži kuvertu. Vidjevši da nikoga nema, odlučio se obratiti medijima za pomoć, a svoju hvalevrijednu gestu povratka novca tumači činjenicom da se lako i on mogao pronaći u situaciji da izgubi određenu svotu novca.

- Pomislio sam što bi bilo da sam ja izgubio taj novac i, vjerujte, ne bi mi bilo drago da sam ga izgubio. To mi je i motiv da ga vratim vlasniku. Pitate me je li veća svota novca u pitanju i mogu vam reći da za bogataša ne bi bila, ali za nekog običnog radnika ili studenta to su ipak veliki novci - kaže Ercegović.

Razumljivo, ne želi reći o kojoj je svoti novca riječ. Pravi će vlasnik, kaže, znati koliko tu ima novca. Iz istog razloga nije otkrio ni što je napisano na papiriću koji je bio u kuverti s novcem. Inače, kaže, ranije je znao pronaći koju kovanicu ili deset kuna, a ovo je prvi put da je našao toliki iznos.

Ako netko smatra da su novci njegovi i, dakako, zna točno opisati pronađenu kuvertu i njezin sadržaj, može se javiti Ercegoviću na broj 091/601-5980 ili u Glas Slavonije na broj 031/223-165. M.Mihelić

Pozivatelj će morati koliko se novaca i koja poruka nalazila u koverti

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike