Osijek
OD 16. TRAVNJA DO 9. LIPNJA

Preusmjerenje autobusnih linija zbog radova
Objavljeno 13. travnja, 2018.

GPP obavještava putnike kako je od 16. travnja do 9. lipnja 2018., zbog izvođenja radova na rekonstrukciji i izgradnji vodovoda i kanalizacije te rekonstrukcije križanja Sjenjak-Drinska i Ulica kneza Trpimira u Osijeku, preusmjerena trasa autobusnih linija 2 i 6. Linija 2: Mačkamama – Uske njive - Jug 2 – KBC – Gajev trg – Mačkamama tako će iz smjera Mačkamame u Drinskoj skretati u Krbavsku ulicu pa lijevo u Gacku i potom dalje nastavljati prema ustaljenoj trasi linije.

Linija 6 (noćna) Trpimirova – Jug 2 – Trpimirova iz smjera Trpimirove skretat će lijevo u Vukovarsku ulicu, potom desno u Svačićevu pa lijevo u Divaltovu te potom dalje nastavljati prema ustaljenoj trasi linije. Postojeće autobusno stajalište u Drinskoj ulici (kod stanice za tehnički pregled vozila) u vrijeme izvođenja radova neće se koristiti. Uvodi se zamjensko stajalište u Krbavskoj ulici kod Prosvjetno-kulturnog centra Mađara.

Dodatne obavijesti o prometovanju mogu se pronaći na internetskoj stranici GPP-a www.gpp-osijek.com te pozivom na brojeve telefona: 228 – 308 i 213 - 004. I.Solar

Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

LABORATORIJ ZA HUMANU REPRODUKCIJU

Očekuju još veći uspjeh u liječenju neplodnosti

Najčitanije iz rubrike