Osijek
PREGLEDNIJA I FUNKCIONALNIJA

Nova internet-stranica Dječjeg vrtića Osijek
Objavljeno 13. travnja, 2018.

Dječji vrtić Osijek, u svrhu otvaranja prema roditeljima, što je jedan od prioriteta nove uprave, pustio je u rad internetsku stranicu svoje ustanove u novom, funkcionalnijem ruhu s dodatnim sadržajima.

Nova internetska stranica, ističe ravanteljica Marija Štambuk Čabaj, sada je preglednija i jednostavnija za korištenje preko mobilnih uređaja. No, ono što je najvažanije uoči sezone predupisa, uskoro će se u sklopu toga sadržaja imati i mogućnost preuzimanja zahtjeva za upis te upitnika o djetetovu ponašanju i navikama, koji roditelji do sada nisu imali priliku donijeti ispunjen prilikom upisa djeteta u vrtić. Na taj način roditeljima se omogućava samostalno ispunjavanje upitnika, a stručnoj službi Dječjeg vrtića Osijek daje mogućnost upoznavanja s djetetom preko danih podataka i prije samog susreta.

Također, na stranici će uskoro biti ponuđena i anketa za roditelje koji imaju potrebu za uslugama vrtića do 21 sat, koju će ispunjavati roditelji novoupisane djece kako bi se mogao odgovarajuće organizirati odgojno-obrazovni rad na svim razinama. I. Solar

Najčitanije iz rubrike