Crna kronika
NESREĆA U STARIM JANKOVCIMA

U sudaru s busom poginuo vozač auta
Objavljeno 12. travnja, 2018.

STARI JANKOVCI

Policijska uprava vukovarsko-srijemska potvrdila je novinarima da se u četvrtak dvadesetak minuta nakon podneva, na raskrižju Tuđmanove i Strossmayerove ulice u središtu Starih Jankovaca, dogodila prometna nesreća u kojoj su se sudarili autobus i automobil i u kojoj je smrtno stradao 72-godišnji vozač osobnog vozila.

Očevidom djelatnika PU vukovarsko-srijemske utvrđeno je da je 72-godišnjak iz Starih Jankovaca upravljao Renaultom Twingo i dolaskom na raskrižje iz sporedne ulice oduzeo je prednost prolaska autobusu koji je prometovao na liniji Stari Jankovci - Petrovci. Zbog toga je došlo do snažnog naleta prednjeg dijela autobusa na prednji lijevi bočni dio Twinga, koji je uništen do neprepoznatljivosti. Zbog težine zadobivenih ozljeda 72-godišnjak je preminuo na mjestu nesreće. Mještani Starih Jankovaca koji žive na zavoju na kojem se zbila nesreća nakon što su čuli snažan udarac istrčali su iz svojih kuća, no njihovom sumještaninu nije se moglo pomoći. To je i porvrdio liječnik hitne pomoći, koji je samo mogao konstatirati smrt 72-godišnjaka.

Za vrijeme očevida okolnosti pod kojima se dogodila ova nesreća županijska cesta Jankovci - Vukovar bila je zatvorena za promet dionica od Starih Jankovaca do Petrovaca i promet se preusmjeravao na alternativne pravce.

Od početka godine ovo je treća žrtva prometnih nesreća u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Početkom travnja u Drenovcima, na županjskom području, poginuo je 24-godišnji mladić. On je pri padu s motocikla zadobio teške ozljede te je prevezen u vinkovačku Opću županijsku bolnici, gdje je preminuo. Prva smrt zbila se u veljači u Iloku kada je u slijetanju auta poginuo 61-godišnjak.M.Flego

Možda ste propustili...

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

Najčitanije iz rubrike