Tehno
LG NAJAVLJUJE

Službeno predstavljanje 7. generacije mobitela iz serije G
Objavljeno 13. travnja, 2018.

LG će 2. svibnja u New Yorku te 3. svibnja u Seulu na događanjima za medije službeno predstaviti svoj premium pametni telefon LG G7ThinQ.

Ovo će biti prvi pametni telefon serije G koji će u svom imenu imati naziv ThinQ – oznaku LG-jeve potrošačke elektronike, kućanskih aparata i usluga koje koriste umjetnu inteligenciju kako bi korisnicima pružili praktične i korisne pogodnosti.

LG G7ThinQ predstavlja evoluciju koja se naslanja na LG V30SThinQ, prvi LG-jev pametni telefon koji koristi tehnologiju umjetne inteligencije (AI) kao dio svojih temeljnih značajki. V30SThinQ koristi tehnologiju umjetne inteligencije (AI) koja dodatno poboljšava najčešće korištene značajke, uključujući prepoznavanje glasa i tehnologiju Vision AI za praktičnije korištenje kamere. LG G7ThinQ pružit će bolju međusobnu povezanost s LG-jevim uređajima poput kućanskih aparata, televizora i ostalih uređaja.

“Danas proizvođači moraju voditi računa o tome što korisnici uistinu trebaju i žele od svojih pametnih telefona“, rekao je Hwang Jeong-hwan, predsjednik tvrtke LG Electronics Mobile Communications. “Pametnim telefonom LG G7ThinQ kompanija nastavlja ispunjavati svoja obećanja za unaprjeđivanjem temeljnih tehnologija, koje će zahvaljujući ugrađenoj umjetnoj inteligenciji (AI) sigurno zadovoljiti potrebe korisnika. Riječ je o tehnologiji koja predstavlja mnogo više od skupa značajki – ona je dio korisničkog iskustva.”M.R.

Najčitanije iz rubrike