Crna kronika
ČETVEROSTRUKI SUDAR

Višnjevčanin poginuo u sudaru kod Zenice
Objavljeno 12. travnja, 2018.

ZENICA - Na magistralnoj cesti M17 kod Zenice u Bosni i Hercegovini, u sudaru koji se zbio u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima, život je izgubio vozač iz Višnjevca. Kako doznajemo iz Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, oko 16.25 sati došlo je do sudara tri automobila i kombija. U nesreći su, stoji u policijskom priopćenju, u mjestu Nemila, sudjelovali kombi Mercedes kojim je upravljao vozač iz Zenice, Golf kojeg je vozio muškarac iz Gračanice, Škoda vozača iz Žepča te Chevrolet Aveo osječkih registracija kojeg je vozio muškarac iz Višnjevca.

Iz još neutvrđenih razloga, s obzirom na to da se rezultati očevida još uvijek ne znaju, došlo je do sudara četiri automobila, pri čemu se kombi prednjim dijelom snažno zabio u bočni lijevi dio Chevroleta Avea. Od težine zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće poginuo je vozač iz Višnjevca, dok je njegova supruga koja je bila suvozačica, teško ozlijeđena. Ona je, kao i teško ozlijeđeni vozač Golfa, kolima hitne pomoći prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica. Lakše ozljede zadobio je pak vozač kombija. Zbog osoba zarobljenih u automobilima intervenirali su i vatrogasci.

Zbog očevida je cesta između Zenice i Žepča nekoliko sati bila zatvorena za promet koji je preusmjeravan na alternativne pravce.M.Bugarić

Možda ste propustili...

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura