Regija
HUMANI POLICAJCI

Za Petru kupili pekač i sušilicu
Objavljeno 10. travnja, 2018.

Vezani članci

TREBA IM NAŠA POMOĆ

Više od 300 dana u godini Petra provede u - bolnici

ĐAKOVO

Na inicijativu policijske službenice za prevenciju PP Đakovo Dajane Zeko, policijski službenici kontakt-policije organizirali su pomoć Petri Bešker i njezinoj majci Vesni iz Mrzovića. Petra je šesnaestogodišnja djevojka, dijete samohrane majke, s brojnim zdravstvenim problemima, o čemu smo nedavno pisali. Jedna od njezinih bolesti je i celijakija. Stoga su policijski službenici kontakt-policije prikupili novac i njezinoj majci kupili pekač za kruh kojim će svakodnevno Petri olakšati prehranu.

S obzirom na to da je Petrina majka cijeli dan s njom u bolnici, a kući dođe samo navečer, jer nema pravo boraviti i noću s Petrom, policijski su službenici kupili i prijeko potrebnu sušilicu za rublje koja će majci Vesni uvelike pomoći. Policijski službenici prikupili su i razne higijenske i prehrambene proizvode, a kako Petra jako voli Frozen kontakt-policajci pobrinuli su se da je i s tim razvesele.

- Zahvaljujem načelniku postaje Rudolfu Kolariću koji je prvi podržao inicijativu za pomoć Petri, kontakt-policajcu Predragu Šmehilu koji je svojim radom u kontakt-policiji uvelike pridonio za pomoć, svim svojim prijateljima i osobama koje su pomogle, Crvenom križu, Offertisimi te svim djelatnicima PP Đakovo koji su nesebično sudjelovali kako bi Petri i njezinoj majci olakšali svakodnevni život - izjavila je Dajana Zeko.M.Muškić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike