Dome slatki dome
ROWENTA SILENCE FORCE

Utišani usisavač
Objavljeno 5. travnja, 2018.
S usisavačima usisavamo prašinu, sve vrste alergena i dlaku naših kućnih ljubimaca, a buka je glavna neugodnost

Zahvaljujući napretku tehnologija usisavači postaju sve učinkovitiji, a to je izuzetno važno za održavanje našeg životnog prostora urednim i čistim. S usisavačima usisavamo prašinu, sve vrste alergena i dlaku naših kućnih ljubimaca, što nam omogućava živjeti u zdravom prostoru. No bez obzira na napredak tehnologije u snazi usisavanja, neki nam usisavači zagorčavaju život zbog svoje bučnosti.

Buka je glavna neugodnost prilikom usisavanja. Prema studiji koja je napravljena u Francuskoj, Italiji i Njemačkoj u lipnju 2013. godine, ta se konstatacija pokazala točnom. Razina zvuka koja se uglavnom procjenjuje na 80 decibela za tradicionalne modele usisavača previše je bučna da bi se mogla natjecati sa zvukom neke od omiljenih televizijskih, ili pak radijskih emisija.

Međutim, Rowenta je stišala zvuk svojih usisavača za tri decibela, što odgovara smanjenju buke čak za pola prethodne glasnosti. Stoga se s Rowentinim rasponom glasnoće usisavača više ne treba brinuti o uznemiravanju susjeda te se usisavati može i izvan vremenskih normi dopuštenih za buku u domaćinstvima. Činjenica je da potrošači općenito misle da snaga usisa ide ruku pod ruku s povećanjem buke, no to nije točno. Rowenta je izumila iznimno tihe usisavače bez gubitka performansi snage.

Silence Force 4A RO6486 prošao je sve testove European Energy ocjenjivanja s najboljim mogućim rezultatima, sve s A ocjenama. Ovaj tihi usisivač čisti prašinu sa svih površina, s tri razine filtriranja, sakupljajući više od 99.99 % prašine, a do 60 % manje utrošene energije.

Usisavač stvara razinu buke od svega 63 dB(A) na najjačoj postavci. Silenca Force 4A usisivač smanjuje potrošnju energije do 60 %, zadržavajući iste performanse zahvaljujući izuzetnim svojstvima motora s većom učinkovitošću i optimiziranom strujanju zraka u krugovima, a što odgovara performansama čišćenja s modelima veće wataže. Visoko učinkovito čišćenje svih vrsta podova, od tepiha do tvrdih podova s utorima, zahvaljujući visokoučinkovitoj četki, te uz visokoučinkovit motor od 750 W, omogućava postizanje A razreda energetske učinkovitosti.

Zahvaljujući novoj vrećici visoke filtracije, poboljšane ergonomije i s više čistoće, s novim vanjskim slojem i poklopcem sa samozatvaranjem, nema oblaka prašine kada se mijenja vrećica. Posebni nastavci omogućuju učinkovito čišćenje dlaka kućnih ljubimaca.

Posebni nastavci omogućuju učinkovito čišćenje dlaka kućnih ljubimaca

Možda ste propustili...

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

Najčitanije iz rubrike