Dome slatki dome
DIZAJN

Svjetski noviteti Boutique de céramique
Objavljeno 29. ožujka, 2018.

Sve najbolje s bolonjskog sajma, najpoznatijeg međunarodnog događanja na kojem se svake godine predstavljaju svjetski noviteti u ponudi keramičkih pločica i kupaonskog namještaja, odnedavno nudi zagrebački salon Vodotehnika, u zapadnom dijelu Zagreba.

Novouređeni i ekskluzivni salon na Jankomiru, pravi Boutique de céramique, osvježenje je svima koji su u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaonskom opremom te onima koji u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj korištenjem minibazena i opuštajućih sauna. Na više od 700 kvadrata možete uživati u premijerama novih kolekcija, koje su u, donedavno samozatajnoj Vodotehnici, dugo i pomno pripremali. Među njima su prava atrakcija nove kolekcije keramičkih pločica vrhunskog talijanskog dizajna i izrade, a koje su zbog iznimne kvalitete cijenjene diljem svijeta.

Od brojnih dizajnerskih brendova ističe se talijanski Sant'Agostino, koji zahvaljujući tradiciji dugoj 50 godina i dalje ostavlja snažan pečat na globalnoj sceni. Cijeli proizvodni sistem te iznimne tvrtke orijentiran je najvišim standardima, a dokaz tomu jesu brojne nagrade kojima se poduzeće ponosi, poput Ecolabela za povećanje svijesti o ekološkoj proizvodnji.

Uvjerite se da Vodotehnika nudi rješenja koja pružaju apsolutni vizualni užitak ne samo u kupaonskim prostorima nego i u dnevnim boravcima, hotelima te ugostiteljskim objektima. Besprijekorna funkcionalnost i vizualna atraktivnost odabranih predmeta pretvorit će svaki posjet prostoriji koju krase u pravi doživljaj.

Nit vodilja Vodotehnike je ponuditi kupcima idejna rješenja u segmentima tuš-kabina i kada, mješalica, galanterije i sanitarija, a ipak najveći naglasak stavlja upravo na keramiku neprikosnovene trajnosti, koja kod određenih proizvođača izgledom može imitirati i druge materijale - prirodne poput drveta ili one koje reljefima na površinama odaju dojam tekstila.

Stoga, odvažite se i stvorite impresivan interijer te posjetite tu novouređenu oazu keramike i kupaonske opreme, koja će svojom vizualnom atraktivnošću zadovoljiti i najzahtjevniji ukus svih onih u potrazi za novim inspiracijama u uređenju prostora. Jer, salon Vodotehnika zasigurno će ubrzo postati nepogrešiv izbor mnogih prilikom uređenja privatnih i poslovnih prostora.

Radno vrijeme salona Vodotehnika (Kovinska 3, Zagreb) je radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati.

Možda ste propustili...

ISTRAŽIVANJE

Idealna temperatura

STANOVANJE ŽIVOT U ĆETIRI ZIDA

Detoksicirajte svoj dom, pročistite zrak

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana