Sport
ZEKIĆU PREKIPJELO

Bočkaj izbačen iz prve momčadi
Objavljeno 23. ožujka, 2018.

Prvi dan na mini pripremama u Velikoj i odmah problemi. Trener nogometaša Osijeka Zoran Zekić izgubio je živce i zbog nesportskog ponašanja iz prve momčadi otjerao Petra Bočkaja.

U NK Osijek “zakopčani” su o razlozima Bočkajeva izbacivanja iz prvog sastava, iz Velike je stiglo samo šturo objašnjenje - nesportsko ponašanje.

Čini se kako je Zekiću pukao film, jer ovo nije prvi put da ga je Bočkaj naljutio. Trener nije zadovoljan jer se Bočkaj ne može riješiti nekoliko kilograma viška, a još ga više ljuti kad ga netko ne sluša. A Pero ne posluša uvijek... Recimo, zimus je trener bijelo-plavih svojim pulenima izričito zabranio nastupe na dvoranskim malonogometnim turnirima, ali to nije spriječilo Bočkaja da se ogluši na klupsku zabranu i zaigra za krapinsku momčad ASO Ponos na Kutiji šibica.

- Uvijek sam bil drukčiji. Ja sam, kak bi rekli, igrač za seoske zabave - voli o sebi reći Bočkaj. Možda je igrač za seoske zabave, ali je i igrač za euroscenu. Još je u sjećanju onaj njegov pogodak iz slobodnog udarca kojim je u Gradskom vrtu dotukao veliki nizozemski PSV. No čini se da je osječki “kralj slobodnjaka” potrošio kredit kod Zekića i u Velikoj se dogodilo izbacivanje iz prve momčadi. I. Li.

Najčitanije iz rubrike