Tehno
LOGITECH G

Novi gaming zvučnici i mehanička tipkovnica s LIGHTSYNC tehnologijom
Objavljeno 23. ožujka, 2018.

Logitech G560 PC Gaming Speakers prvi su gaming zvučnici koji koriste naprednu Logitech G LIGHTSYNC tehnologiju koja sinkronizira svjetlost i zvuk uz gaming, a uz zvučnike tu je i Logitech G513 Mechanical Gaming Keyboard. G513 predstavlja LIGHTSYNC RGB, nudi izbor dvaju mehaničkih Romer-G prekidača i vrhunski oslonac za ruke za ugodniji doživljaj. Logitech G nastavlja širiti svoj asortiman periferije visokih performansi namijenjene gamingu i podižu inovacije u RGB-u na novu impresivnu razinu.

G560 od 240/120 W RMS snage, daju nevjerojatan zvuk glazbi i računalnim igrama, te 3D zvuk s DTS: X Ultra 1.0 za in-line audio pozicioniranje. Sve zajedno poboljšava preciznost, intenzitet i realizam, dajući gamerima uvjerljivije i zabavnije iskustvo. Efekti svjetla i animacije mogu se prilagoditi s približno 16,8 milijuna boja i četiri zone osvjetljenja. Logitech G560 ima više mogućnosti povezivanja uključujući USB, 3.5 mm i Bluetooth. U kombinaciji s ugrađenom tehnologijom Easy-Switch, možete se jednostavno prebacivati između četiri povezana uređaja poput računala, pametnog telefona i tableta, tako da možete slušati omiljenu glazbu s telefona tijekom igranja računalne igre. Tehnologija LIGHTSYNC također radi s video i glazbenim sadržajima koji omogućuju uživanje u imerzivnom svjetlu i zvuku cijelo vrijeme. Tipkovnica nudi izbor dva tipa Logitechovih ekskluzivnih mehaničkih prekidača Romer-G, odnosno Romer-G Tactile i Romer-G Linear. Taktilna inačica pruža mekane povratne informacije za igrače koji vole izravnu povratnu informaciju, dok linearna verzija omogućuje glatki pritisak na tipke. Svi tipovi Romer-G prekidača su brzi i tihi, natjecateljske razine, s oštrijim osvjetljenjem te tipkama koje su pouzdanije i izdržljivije od standardnih mehaničkih. Prekidači se aktiviraju do 25 posto brže od vodećeg konkurenta na udaljenosti od 1,5 mm, u kombinaciji s niskom silom pokretanja od 45 g, kako bi se osigurao trenutni odaziv.

Tipkovnica G513 opremljena je kućištem od vrhunske aluminijske legure 5052 koja se upotrebljava u zrakoplovnoj industriji, za vrhunski dizajn i izdržljivost. Logitech G560 gaming zvučnici i G513 mehanička gaming tipkovnica očekuje se da će biti dostupni početkom travnja 2018. po preporučenoj maloprodajnim cijenama od 1899 kn i 1399 kn.M.R.

1899

kn i

1399

kn bit će preporučena maloprodajna cijena

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike