Tehno
U VIP CENTRIMA I NA WEBSHOPU

Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+
Objavljeno 23. ožujka, 2018.

Nakon predbilježbi, korisnici sada mogu u Vip centrima i na Vip webshopu kupiti najnovije Samsung flagship mobilne uređaje, uređaji su u Vipnetu dostupni uz Mobilne tarife S+, M i L koje uključuju mnogo giga za surfanje po maksimalnim brzinama do 300 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Primjerice, u tarifi Mobilna L s uključenih 5000 minuta/SMS-ova i 30 GB uz uključenje e-računa Samsung S9 dostupan je za 299 kuna odmah i 190 kuna mjesečne rate za uređaj, dok je Samsung S9+ dostupan za 699 kuna odmah i 200 kuna mjesečne rate za uređaj.

Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ dolaze s novom kamerom te opcijom Super Slow-mo koja korisnicima daje bolje mogućnosti za obilježavanje i pamćenje najdražih trenutaka. Najboljom kamerom u uvjetima slabog osvjetljenja te značajkama poput Super Slow-mo i personaliziranim emojima AR Emoji, ovi uređaji učinit će svaki trenutak nezaboravnim i zabilježenim. Novi i snažni stereo zvučnici koje je ugodio AKG, Dolby Atmos surround te beskrajni zaslon omogućavaju korisnicima poboljšano iskustvo zabave. Senzor Super Speed Dual Pixel stvoren je za iznimnu kvalitetu obrade, a memorija uređaja omogućava fotografiranje vrhunske kvalitete. Super Slow-mo omogućava usporeno snimanje do 960 slika u sekundi te će uz značajku Motion Detection svaki nezaboravan trenutak ostati zabilježen. Novi stereo AKG zvučnici, Dolby Atmos surround zvuk te beskrajni zaslon čine Galaxy S9 i Galaxy S9+ vrhunskim odabirom za zabavu. Beskrajni zaslon prvi put je predstavljen na uređaju Galaxy S8, a riječ je o Super AMOLED zaslonu s gotovo neprimjetnim rubovima.

Uređaji Galaxy S9 i Galaxy S9+ prvi su pametni telefoni koji podržavaju novu aplikaciju Smart Things, omogućavajući korisnicima upravljanje svim aspektima povezanog načina života – kod kuće, u uredu, ili u pokretu. Galaxy S9 i Galaxy S9+ dostupni su u ponoćno crnoj, koraljno plavoj te novoj purpurno ljubičastoj boji.M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike