TvObzor
FOX LIFE

Druga sezona serije “Dogovor”
Objavljeno 23. ožujka, 2018.

Serija “Dogovor”, za koju su brojni svjetski mediji tvrdili da je inspirirana stvarnim životom Toma Cruisea i Katie Holmes, prati Megan Morrison (Christine Evangelista), prelijepu mladu glumicu koja odlazi na audiciju za ulogu u velikom ljetnom kinohitu u kojem bi trebala glumiti s Kyleom Westom (Josh Henderson), jednom od najvećih svjetskih akcijskih filmskih zvijezda. Kyleov je mentor Terence Anderson koji sa svojom ženom Deann (Lexa Doig) vodi organizaciju za samopomoć pod nazivom “Institut razvijenijeg uma”, u kojem je dosta toga obavijeno velom tajni. Nakon što je Meganina zanimljiva audicija dovede do čarobnog prvog spoja s Kyleom - njezina priča o Pepeljugi doživljava nagli preokret kada pred nju stave ponudu za ugovorni brak vrijedan čak deset milijuna dolara.

Nakon Meganina puta u Ustanovu, Megan i Kyle pokušavaju se iznova povezati pod pritiskom planiranja najočekivanijeg vjenčanja u Hollywoodu i pripremanja za filmski projekt koji bi mogao obilježiti obje njihove karijere. U međuvremenu, i Terence i DeAnn nalaze se na prekretnici u svojoj vezi koja je neizvjesna za oboje. U gradu u kojem je slava sve, Megan mora odlučiti koliko je daleko spremna ići kako bi ostvarila karijeru i na posljedice koje donosi ovaj, naizgled, savršeni brak…

U svijetu filmova gdje sve mora biti savršeno, ova ponuda potpuno mijenja Meganin život. Novu sezonu serije “Dogovor” moći ćemo pratiti od 27. ožujka u 22 sata na kanalu FOX Life.(N.K.)

Najčitanije iz rubrike