TvObzor
FOX

Treća sezona serije “Muškarac traži ženu”
Objavljeno 23. ožujka, 2018.

Humoristična serija “Muškarac traži ženu“ priča je o mladiću Joshu (Jay Baruchel) koji proživljava sve moguće i nemoguće situacije kako bi pronašao pravu ljubav. Serija se temelji na knjizi “The Last Girlfriend on Earth”, američkog pisca i scenarista Simona Richa, koji je i autor i izvršni producent serije.

Glavni lik u seriji je naivni Josh – dvadesetsedmogodišnjak koji pokušava pronaći pravu ljubav i vratiti svoj život u normalu nakon prekida veze s dugogodišnjom djevojkom Maggie (Maya Erskine). Josheva starija i uspješnija sestra Liz (Britt Lower), često mu pokušava pomoći u traženju stabilne veze, dok ga njegov najbolji prijatelj Mike (Eric André) uporno odgovara od njegove namjere, govoreći mu da je rješenje za njegove probleme - seks za jednu noć. Ono što seriju čini posebnom i originalnom Josheve su svakodnevne situacije u kojima susreće čudovišta, trolove i razna druga bića iz mašte. Prva epizoda treće sezone premijerno je prikazana 22. ožujka, a nadalje će se prikazivati od ponedjeljka do petka, u 01.45 sati, na kanalu FOX.

Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

Najčitanije iz rubrike