Sport
NK ČEPIN NAKON DVA ODIGRANA REMIJA

Konačno po prvu proljetnu pobjedu
Objavljeno 22. ožujka, 2018.

U dvije proljetne utakmice momčad Čepina nije pobijedila, ali ni izgubila. Oba remija identičnim rezultatom (1:1) zadovoljavajući su, jer su protivnici bili prilično zahtjevni. Na premijeri je drugoplasirani ivankovački Bedem bio gost koji je bio najbliže odnošenju bodova pokraj Uljare, nakon što prethodnih sedam posjetitelja nisu u tome uspjeli, a samo je Slavija ostala neporažena koja je upravo bila subotnji domaćin sastavu trenera Igora Totha. Za taj sraz 17. kola čepinski strateg u Pleternici nije mogao računati na tercet iz udarne postave od kojeg se u kadar vraća samo Gregić, nakon odrađenih žutih kartona, dok Kuburiću i Bilobrku ozljede neće dopustiti kandidaturu za nedjeljni domaći susret sa ždralovačkom Mladosti. Unatoč tome kadrovskom hendikepu Čepin se u Pleternici predstavio u vrlo dobrom izdanju.

- Bili smo nadomak pobjedi, ali je remi ipak realniji ishod u kojem smo djelovali bolje nego protiv Ivankovčana. Ipak, moramo priznati da je domaćin, nakon što je izjednačio, imao prigoda i za pobjedu, ali je naš vratar Kordić ponovno dokazao odličnu formu - kratko je trener Toth prepričao pleterničku epizodu.

Koncentrirajući se odmah na sljedeću protiv Mladosti koja nikad ranije nije igrala pokraj čepinske Uljare.

- Kao i svi dosadašnji posjetitelji Ždralovčani će imati gostoprimstvo, ali samo dok ne počne utakmica. Želimo se domoći prve proljetne pobjede. Optimizam gradimo i na usponu forme koja bi se trebala iskazivati, budući da je zimsko pripremno razdoblje vrlo dobro odrađeno. Vjerujem da će moji mladići biti pravi i pobjedom razveseliti naše pristaše koje ponovno očekujem u većem broju - zaključio je Đakovčanin na klupi Čepina. D.Lekšan

Najčitanije iz rubrike