Sport
HNK VUKOVAR 1991

Radoš: Radimo u nemogućim uvjetima
Objavljeno 21. ožujka, 2018.

U najavi proljetnog dijela sezone, trener Vukovara 1991 Ivica Radoš poželio je u prvim dvama susretima osvojiti tri do četiri boda. No, nakon boda u Varaždinu u prošlom kolu, doživjeli su poraz od Belišća. Susret je odigran u Bogdanovcima zbog lošeg terena u Vukovaru. Situacija i sada nije bolja.

- Mislim da ovako loše uvjete nema nitko u Hrvatskoj. Na jednom je dijelu terena pola metra snijega, a na drugom voda. Nemamo ni termin za dvoranu da bar tamo nešto odradimo. Zaista se ne sjećam da sam ikada na takav način krenuo u drugi dio sezone.

U sljedećem kolu Vukovarci gostuju u Osijeku kod trenutačno vodeće druge momčadi bijelo-plavih. Ne treba očekivati da bi se Vukovarci mogli vaditi zbog poraza od Belišća, ali i ne idu u Osijek s "bijelom zastavom".

- Idemo u Osijek momčadi za koju je dovoljno reći da su prvi na ljestvici. Pokušat ćemo pružiti najbolji otpor koji u ovom trenutku možemo. Sportski je nadati se, a možda nam se i ukaže prilika da nešto i osvojimo. U nogometu je sve moguće, pa naravno i iznenađenja. Nećemo se predati, pa kako god na kraju završilo - poručio je strateg Vukovaraca Ivica Radoš, čijoj bi momčadi svaki bod bio važan kako bi i sljedeće godine igrali u trećeligaškoj konkurenciji. A. Grgić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike