Osijek
OPĆINA BILJE

“Proljeće kod Savojskog”
Objavljeno 22. ožujka, 2018.

“Proljeće kod Savojskog” nova je jednodnevna manifestacija koja će, uz pomoć Turističke zajednice općine Bilje i Hrvatsko-mađarskog centra Bilje te brojnih općinskih udruga, obogatiti proljetni dan na Veliku subotu sajamskim programom, radionicama za djecu te aktivnostima u kojima će posjetitelji moći uživati u okruženju prirodnih ljepota parka oko dvorca Eugena Savojskog. Manifestacija, koja će se održati u subotu, 31. ožujka, s početkom u 10 sati, pod pokroviteljstvom je Općine Bilje.

- U svrhu intenziviranja svojih aktivnosti u općini, Odbor za turizam Općine Bilje inicijator je manifestacije kojom želi pridonijeti poboljšanju dolazaka posjetitelja za vrijeme uskrsnih blagdana. Naglasak je ipak na proslavi dolaska proljeća, stoga pozivamo sve cvjećare i one koji se bave prodajom cvijeća i rasade da nam se pridruže i rezerviraju svoje mjesto za prodaju. Također pozivamo proizvođače suvenira, domaćih proizvoda i kolača, jer želimo obogatiti i uskrsnu trpezu gastronomskim specijalitetima - kaže Daniela Mihaljević, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice općine Bilje.

Mjesto na sajmu je besplatno, a prijaviti se može putem telefona 031/751 480 ili e-maila info@tzo-bilje.hr. Mihaljević najavljuje kako najmlađima pripremaju dolazak Moto zeka pa stoga pozivaju djecu i roditelje da im se pridruže u što je moguće većem broju i zajedno s njima proslave dolazak Proljeća kod Savojskog. D. Pejić

Najčitanije iz rubrike