Dome slatki dome
STIŽE NOVA SEZONA EMISIJE “INDIZAJNA S MIRJANOM MIKULEC”

Inspiracija, korisni savjeti i praktični, lijepi prostori
Objavljeno 22. ožujka, 2018.

U nedjelju, 25. ožujka počinje emitiranje nove sezone “InDizajna”, popularne emisije o uređenju interijera koju ne propuštaju ljubitelji estetike, lijepih prostora i detalja. Nove epizode donose novu dozu inspiracije za uređenje interijera, pregršt korisnih i praktičnih savjeta te trikova, ali u osvježenom izdanju.

Upravo kada ste počeli razmišljati o proljetnom makeoveru svoga doma i o tome kako biste rado unijeli neke promjene i osvježili prostor, stiže pomoć u obliku novih nastavaka emisije ‘InDizajn s Mirjanom Mikulec’, prenosi RTL. Dostojnu dozu inspiracije za vaše nove pothvate u kući svakako ćete dobiti u bar jednom od 12 nastavaka koji se na RTL-u počinju emitirati u nedjelju, 25. ožujka. Iznenađenje za gledatelje zasigurno će biti i nove rubrike.

“U sedam godina postojanja emisije nastojala sam mijenjati koncepciju, uvoditi nove rubrike i osvježiti postojeće, kako bih našim gledateljima pružila što kvalitetniji i atraktivniji sadržaj, vodeći se njihovim potrebama i željama. To sam učinila i u ovoj sezoni, pa će se gledatelji već u prvoj epizodi upoznati s novim rubrikama”, izjavila je dizajnerica interijera i autorica emisije Mirjana Mikulec te predstavila novitete. U prilogu “Uredi svoj dom” Mirjana zajedno s vlasnicima uređuje njihove prostore, raspolažući predviđenim budžetima, a u drugoj novoj, ništa manje atraktivnoj rubrici “Riješi moj problem”, InDizajn tim bit će u ulozi odreda za kućne intervencije gdje će uz pomoć majstora pomagati gledateljima da urede problematične točke u domu.

U ovoj sezoni i dalje ćemo moći pratiti radove dizajnerskog studija Mirjane Mikulec, vidjeti kako je bilo na prestižnom milanskom sajmu namještaja Salone del Mobile te imati priliku zaviriti iza vrata najljepših interijera europskih metropola. J.Kn.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DIZAJN

Dječji svijet kroz boje i dezene

2

STANOVANJE PAMETNI SOUNDBAR

“Hej Google, uključi pročišćivač zraka”

3

LIFESTYLE NOVA ISKUSTVA NA ZIMOVANJU

Ledeni hoteli za nezaboravni odmor