Sport
ZIMSKA LIGA U BOĆANJU

Naslov prvaka otišao “veteranima” iz Vuke
Objavljeno 21. ožujka, 2018.

Boćari Veterana iz Vuke obranili su naslov prvaka Zimske lige Slavonije i Baranje, koja se od studenoga prošle godine igrala u dvorani u Josipovcu. Šesto izdanje Zimske boćarske lige okupilo je čak 20 klubova s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, a ponovno je na vrhu završila momčad drugoligaša Veterana.

Nakon što su momčadi odigrale devet kola u dvije skupine, najbolji su razigravali za poredak. Završnicu su izborili boćari Neptuna, Veterana Vuke, Tenje i Čepina, a veliki finale igrali su Neptun i Veteran. U susretu za naslov prvaka vodila se velika borba, svaka boća i “punat” bili su iznimno važni, a na kraju su pobijedili Veterani iz Vuke i drugi put zaredom osvojila pobjednički pokal. U susretu za treće mjesto Tenja je bila bolja od Čepina.

KONAČNI POREDAK: 1. Veteran Vuka, 2. Neptun (Osijek), 3. Tenja, 4. Čepin, 5. Sveti Luka (Josipovac), 6. Mlada Retfala (Osijek), 7. Hajduk (Krčenik), 8. Jug 2 (Osijek), 9. Višnjevac, 10. Dunav (Sotin), 11. Belišće, 12. Neželjeni (Osijek), 13. Tihaljina (Osijek), 14. Ivankovo, 15. Olimpija (Osijek), 16. FEŠK Feravino (Feričanci), 17. Sjenjak (Osijek), 18. Osijek DG, 19. Trpinjska cesta (Vukovar), 20. Borovo. I. Li.

Možda ste propustili...

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

BEZ SENZACIJE U VINKOVCIMA

Ovo na kraju i nije loš rezultat

Najčitanije iz rubrike