Sport
“ZEČICE” USPJEŠNE U PREGRADI

Vratarka Pirić otišla u Irsku
Objavljeno 21. ožujka, 2018.

Proljetna premijera donijela je nogometašicama Osijeka gostovanje u Pregradi, odakle su očekivano stigli svi bodovi (8:0). Rezultatski skromnije nego jesenas na “Mačkamami” gdje su Pregrađanke, predvođene “bakom” Marijom Matuzić, primile 11 komada, a da nisu uspjele svladati osječku vratarku Miu Pirić. U nedjelju je na vratima aktualnih prvakinja Hrvatske stajala Tea Tolić ne narušivši kontinuitet nedirnute mreže koju, do daljnjega, neće čuvati Pirić. Otišla je, naime, u Irsku raditi, a ona nije bila i jedina na koju stručni stožer nije mogao računati u Pregradi. Još četiri su, naime, igračice izostale od kojih ozlijeđene Kunštek i Maltašić planirano, dok se Nevrkla pojavila s upalom oka, a Lojna nije mogla izbivati s posla. Ohrabrujuće je da su se poslije višemjesečne pauze, zbog identične ozljede križnih ligamenata koljena te postoperativne rehabilitacije, na terenu pojavile reprezentativke Maja Joščak i Martina Šalek te položile test u 30-ak minuta koliko su proboravile na teškom travnjaku za igru.

- Od protivnica više su nas brinuli kadrovski problemi koji bi nas mogli pratiti i u sljedećim nastupima. Stoga je dobro da smo za zagrijavanje imali lakšeg protivnika. Vjerujemo da ćemo svakodnevno biti ekipiraniji i spremniji za obranu dvostruke krune koji je ovosezonski cilj - izvijestio nas je jedan od trenera “zečica” Branko Perković nakon zadovoljavajuće proljetne premijere.D.Lekšan

Rezultati 10. kola

Pregrada - Osijek 0:8, Split - Marjan (Split) 9:1, Trnava (Goričan) - Rijeka 1:2, Neretva (Metković) - Agram (Zagreb) 3:2 i Katarina Zrinski (Čakovec) - Viktorija (Slavonski Brod) 2:2.

U 11. kolu, 24. i 25. ožujka, sastaju se: Marjan - Osijek, Agram - Split, Rijeka - Neretva, Viktorija - Trnava i Katarina Zrinski - Pregrada.

Možda ste propustili...

DANI MAČEVANJA U GRADSKOM VRTU

Jako društvo, 400-tinjak nastupa i nova maskota

ATLETSKA DIJAMANTNA LIGA

Sve počinje u Kini

DOBRO RASPOLOŽENJE NA OPUS ARENI

Mierezu sam morao reći da malo stane i predahne

Najčitanije iz rubrike