Sport
MARIN STANIĆ MLADI VRATAR BELIŠĆA:

S Varteksom bodovi vrijede dvostruko
Objavljeno 21. ožujka, 2018.

Nogometaši Belišća u prva dva kola u nastavku prvenstva osvojili su šest bodova. Nakon Mladosti, svladan je i Vukovar 1991. Imponira sigurnost u obrani “crvenih”, u čemu zasluge ima mladi vratar Marin Stanić, koji je zimus iz Valpovke stigao u susjedno Belišće. Nova sredina nije mu strana, a odlično je primljen.

- Sve je korektno. Moje je da postavljene zadatke odrađujem najbolje što mogu, Kod nas je zdrava sportska konkurencija koja može samo motivirati - rekao je mladi vratar, koji je otkrio svoje ambicije.

- Oduvijek sam maštao o prvoligaškim travnjacima. Važno je da me zaobiđu ozljede, a svjestan sam da samo kroz dobre igre mogu dalje. Spreman sam odreći se svega samo da uspijem. Svima, a posebno nama mladim igračima trener puno pomaže. Zahtijeva da na svakom treningu i utakmici imamo odgovoran pristup.

U subotu dolazi Varteks.

- Bodovi u ovom susretu vrijede dvostruko, jer igramo protiv direktnog suparnika. Moramo ispuniti sve ono što trener stavi kao zadatak i vjerovati u vlastite mogućnosti - zaključio je Stanić. Z.Kaptalan

Najčitanije iz rubrike