Osijek
“ZAŽELI - PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA”

Posao za 25 žena u Bilju i Popovcu
Objavljeno 20. ožujka, 2018.

Udruženje “Baranja” objavilo je oglas za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u projektu “Pomoć sebi i drugima” - radnica za pomoć u kući iz prijavnog programa “Zaželi - program zapošljavanja žena”.

Program “Zaželi - program zapošljavanja žena” u skladu je, navode u Općini Bilje, s europskim i nacionalnim preporukama o unaprjeđivanju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena, kao i sa smjernicama politika zapošljavanja država članica EU-a, s naglaskom na promicanje socijalne uključenosti i suzbijanja siromaštva, posebice radi činjenice da će se kao sudionice tih aktivnosti uključivati žene koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će se skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Mjesto rada su naselja općina Bilje i Popovac, a broj traženih radnica je 25 (17 za rad u naseljima općine Bilje, 8 za rad u naseljima općine Popovac). Riječ je o poslu na određeno u punom radnom vremenu (kategorija novootvoreni poslovi,  mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom, bez naknade za prijevoz). Natječaj vrijedi do 26. ožujka, a obrasci se mogu preuzeti u Udruženju “Baranja”, Lug 31328, Petefi Šandora 92, svakim radnim danom od 9 do 15 sati ili na internetskoj stranici udruge: www.udruzenje-baranja.hr.

Prijave se podnose poštom ili osobno u zatvorenoj kuverti na adresu udruženja najkasnije do 26. ožujka do 13 sati s naznakom "Povjerenstvu za zapošljavanja žena - Zaželi". D. Pejić

Možda ste propustili...

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

Najčitanije iz rubrike